Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][SkyBlock] AnotherWorld

Poldek119

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to mówią

Na sukces servera składa się 5% jego dopracowania, 15% ogarnięcia administracji i 80% jego community

Server jest dopracowany, administracji nie ocenie bo widziałem póki co samych moderatorów ale community zdaje egzamin na 100%

Bardzo przyjazna i miła atmosfera tu panuje mimo małej ilości graczy.

Wróciłem do minecrafta po 3 latach i odwiedziałem wczoraj parenaście serverów szukając czegoś do pogrania. Dzisiaj rano trafiłem na ten i dałem mu szanse. Jestem online od 8 rano i nie żałuje. Gra się bardzo miło i przyjemnie ;)

Serdecznie zapraszam i polecam!

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, ale mam jedno pytanie. Z tego co wyczytałem serwer jest w trakcie jednej z edycji i nie wiem, czy jest jeszcze sens rozbudowy wyspy? Czy obecna edycja zmierza ku końcowi czy jeszcze pobędzie przez jakiś czas?

Opublikowano

Niestety cierpimy na brak ludzi. Może po wakacjach powróci normalny stan rzeczy.

Nowa edycja ? hmmm myślimy nad nią ale jeszcze daleka droga do jej wdrożenia

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...