Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka serwerowa hardcore v0.2 - by drakuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba jesteś ^^

QuickTrade

Gratulacje, napisałem komentarz o 9:41, a do listy dodałeś o 10:30 gz..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Na jaką wersje MC to jest paczka ?

Szukam paczki serverowej minecraft 1.8 ! Proszę o pomoc ! Szukam już długo ale chyba nikt nie udostępnia jej :<

Kto ma link do takiej paczki proszę o PW !

Opublikowano

kawał dobrej roboty ;]

co do skryptu to skorzystam z niego.

pzdr.

łap lajka =)

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Pluginy mi działaja na wersji mc 1.8 :>

Jaka komenda na rangi !?

Szukam paczki serverowej minecraft 1.8 ! Proszę o pomoc ! Szukam już długo ale chyba nikt nie udostępnia jej :<

Opublikowano

Dziękuje za wszystko :> Takiej paczki szukałem ;P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Paczka bardzo fajna, widać że się postarałeś ;) Jednak preferuję zmianę pex'a na PermissionsBukkit. :)

A ja odradzam ;) , co jest takiego w permissionsbukkit że tak się upierasz?

Opublikowano

A ja odradzam ;) , co jest takiego w permissionsbukkit że tak się upierasz?

W przeciwieństwie do pex'a jest w 100% bezawaryjny, pex bardzo często nie "widzi" niektórych permisji. Poza tym w perm.bukkit mozna fajnie "zablokować" komendy, np. /pl. wg mnie lepszy od pexa, ale to moja opinia ;) 

Opublikowano

idrakus, byś mógł dodać plugin rpgitem. Znaczy że np można wykonywać jakieś amulety czy coś w tym stylu

7n5yvle5wlat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to nie "widzi" , jak ktoś nie umie się "obsługiwać" tym pluginem to nie dziwne , ale to tylko moja opinia ;)

Heh, prawie 3 lata pracy z pluginami i nie umiem poslugiwac sie pexem ;) A tak na serio: po prostu uwazam, ze permissionsbukkit jest stabilniejszy, bardziej ufny no i mniej wadliwy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanko do draka , czy pomożesz mi ogarnąć jedną rzecz z tym TAB-em? bo tam jest ta topa i jakieś nieznane typki tam są, albo też ogarniesz mi te buźki na TAB-ie? byłbym bardzo wdzięczny :)

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...