Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1k-1,6k

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na ten cel 1000-1600 złotych.

Jesteście w stanie mi złożyć komputer? Na giełdzie komputerowej spróbuje sobie taki złożyć tylko potrzebuje sprzętu.

Chcę ogólnie komputer do Lola ,mieć dużo fps. Ogólnie do nowych gier np do roku 2013 ,nie musi mi działać najnowszy COD np :)

Opublikowano

WakZ7nJ.png

+

http://allegro.pl/seagate-500gb-pipeline-hd-2-st3500312cs-i4747665097.html

Wyszło niestety 50zł ponad ale pograsz na tym we wszystkie najnowsze gry bez problemu. (nie licząc tych co wymagają dużej ilości ram)

Kod promocyjny na tech planet to : mpcforum

wtedy koszt przesyłki masz za 0zł a złożenie za 1zł http://techplanet.pl/produkty/uslugi/montaz-zestawu-komputerowego-pc,8129.html

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

amm całą skrzynie :) monitor to inną drogą. Sprzęt mogę sobie załatwić po znajomości tylko chodzi mi komputer do 1500 zł :) Więc który sprzęt polecacie? 

Opublikowano

Polecam swoją proppzycję. Co w niej dostajesz: bardzo fajnego g3258 który po oc nie będzie odstawał od i3-4150, dobry, sprawdzony 450 watowy zasilacz, oraz cichą i wydajną kartę od Asusa. Spokojnie na tym sprzęcie pograsz w większoś gier, także nowości.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jest jakaś gwarancja że zakupiny przedmiot nie przepali się czy coś? 

Gwarancję masz na każdą część, zresztą przy tym zasilaczu nie ma szans żeby coś się spaliło.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Czy każda część będzie się zgrywać ze sobą? :)

Tak, nie będzie żadnych problemów.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...