Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego technika, więcej informacji w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Wieczór.

Szukam technika metin2, który umię dodawać i usuwać prze różne rzeczy (serwer & client), umie obsługiwać bsd, umie pisać questy (dungeony, drajdy, z cmd chatami nie musi umieć, ale dobrzy by było jakby umiał), usuwać prze różne błędy na serwerze, umie się zachować, ma sporo wolmego czasu.
Chciałbym zrobić serwer na source, bo tam najłatwiej moim zdaniem się dodaje wszystko, ewentualnis może być 34k, pliki robilibyśmy na vps'ie. W teamie są 3 osoby Client Master, Grafik oraz sponsor, a zapomniałem o najważniejszym, co do wynagrodzenia to dogadamy się na gg.
Jeżeli jesteś zainteresowany i spełniasz powyższe warunki, napisz do mnie a napewno się dogadamy, jeżelo są jakieś pytania to proszę je kierować pod poniższy numer gadu-gadu.

GG: 32293714

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNazar.

Krótko mówiąc szukasz technika który nic nie potrafi, inne znaczenie tego słowa to pseudo-technik za dyche

Masz rację, poprawiłem trochę moją ogłoszenie, szukam technika, który umie stworzyć serwer, a nie, że szuka poradników po mpcforum.

Póki co piszą do mnie ludzie, którzy nawet nie chcą zainstalować portów, a chce, aby to zrobili, bo chcę sprawdzić, czy ogarniają bsd.

Opublikowano

Masz rację, poprawiłem trochę moją ogłoszenie, szukam technika, który umie stworzyć serwer, a nie, że szuka poradników po mpcforum.

Póki co piszą do mnie ludzie, którzy nawet nie chcą zainstalować portów, a chce, aby to zrobili, bo chcę sprawdzić, czy ogarniają bsd.

A może po prostu ten twój sponsor sobie z tym nie radzi i szuka jelenia do zrobienia najprostszych rzeczy? Poza tym Technik Serwerów Metin2 nie ma się zajmować maszyną a plikami.

Jakoś mnie nie przekonuje ta oferta, może coś więcej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...