Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W|I|T|A|J

​Przedstawię ci chyba najszybszy i najkorzystniejszy i pewny sposoby na zarobienie.Wiec zacznijmy od podstaw...

INFORMACJE:

-Na początku tą strona jest G2A.com możne wiele osób zna tą stronę ale nie wiedziało że tam można zarabiać.

-Strona jest w pełni darmowa co musicie zrobić to tylko poświecić swój czas którego mamy tak nie wiele.

-Jeśli ktoś jeszcze nie wiem ta strona to portal z grami gdzie można kupić gry po okazyjnej cenie na wiele sposobów.

-Strona posiada wiele języków w tym POLSKI.

Jak Zarabiać:

-Więc zarabiamy na reflinkach co to takiego spytasz, jest to link który posiada właściwość zapamiętywania właściciela który to wysłał ale także odbiorcy za klikniecie mamy pieniądze ale nie na tej stronie.

-Jeśli wyślemy link (reflink) do znajomego w którym zawarliśmy grę np; FarCry 4 dajmy tam przykład kosztuje ona 200 zł i tam pisze na dole po cena ile dostaniemy za polecenie tego,jeśli polecimy to i ktoś kupi z naszego reflinka to dostaniemy np tam 10 dolarów ok 43 zł na nasze za 1 klienta.

-Ale to nie koniec jeśli ten człowiek zrobi z reflinku konto to ciasteczka zapamiętają go.A co to nam daje nam to wiele np to że jeśli on zacznie wysyłać reflinki to my tez od jego znajomych będziemy dostawać hajs o to ilustracja prosto z G2A.com przed wszystkim najlepiej to przeczytać zajmie ci to 10 minut a nauczyciele się wszystkiego.

post-1278301-0-84576200-1415133295_thumb

Jak zdobyć najwięcej w małym czasie:

-Najlepsza i najskuteczniejsza metoda to "masowe reklamowanie" już już tłumacz o co chodzi nie chodzi o to żeby spamować kwadrylion razy na tym samym fanpagu po dym samym komentarzem bo to nie o to chodzi + nakładaja kary za spam strony nie G2A a więc nie spam tylko na roznych fanpagach czyli na FB np na Twitch czy skype znajomym ts jest wiele postaram sie niżej podać jak i gdzie ...

Jak i gdzie ???

-Najlepiej jest zrobić np reflinka który bedzie na jakis temat czyli : Tivlot nagrywa Lol "NP" i pod jego fanpage na fb jak wstawi juz film ze zapraszam tam na youtube wstawać link tam z notką "że pormocja na RP i że 2 w cenie 1 cośtakiego co sie nie mija z prawda.I wtedy fani czy tak zwani lolowcy kupią.

-Ale co zauważyłem że wielki popyt jest na Smite wstawiłem wczoraj bo tez wczoraj założyłem tam konto udostępniłem tam pod fan page notkę ze "Tanie point" oczywiście na angielskich strona piszecie po angielsku bo was zrozumie większość ludzi ale wracają do mojego wątku i po 5 minutach wracam paczę a tam koleś za 43$ kupi points i ja dostałem za to podajże 5$ po taka byłą prowizja są oczywiście większe jak i mniejsze tam gdzie na końcu jebnę jakiś dowód na działanie i linki do strony. Na samym Smicie nabiłem tam 600 kliknięc w ciągu 20 minut. Czyli pamiętajcie Fp Blowek,remigusz itp bo to są fejmy.

Dowód:

-Po 1 nie miał bym żadnego powodu żeby was oszukiwać,po 2 tutaj jest fotak.

post-1278301-0-86734600-1415133292_thumb

LINKI:

xxx

https://www.g2a.com/goldmine/education -Pełna instrukcja "Jak zarabiać"

Przykładowe zapraszanie do klikania w wersji tekstowej dla początkujących:

Do pobrania w "załączniku".

Można dokonać od każdej ceny sposoby to przelew bankowy paypal i wiele innych. Dziękuje za poświęcenie uwagi i udanego zarabiania

:D                                                                                                                                                                                                                Pozdrawia MrArmal :D

post-1278301-0-86734600-1415133292_thumb.png

post-1278301-0-84576200-1415133295_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...