Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalista - Nowy champ

konft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bedzie op jak guwno zeby ludzie szybko kupili za rp bo taniej wyjdzie, stosunkowo, niż za ip a potem miliard nerfów 

Opublikowano

CIUL W LUJ op w chu*! Moze dla tych do adc grajo  <_<  . Ja pod wrażeniem nie jestem skille takie sobie. W troszeczke podobne do ashki. Liczę ze next  to będziej jakiś potężny toper  <3  .

Opublikowano

Ja myślę, że mider/toper. Chodź na mida mamy azira a na topa gnara więc tylko czekać do wydania.

"W alei Kalista zachowuje się jak typowy strzelec"

"Pozbawiona dużego zasięgu "

Niby ADC a jednak mały zasięg. Myślę, że taka Quinn czyli adc ale grany na topie :D

Opublikowano

CIUL W LUJ op w chu*! Moze dla tych do adc grajo  <_<  . Ja pod wrażeniem nie jestem skille takie sobie. W troszeczke podobne do ashki. Liczę ze next  to będziej jakiś potężny toper  <3  .

Ja liczę na jakiegoś junglera w stylu lee sina ;p

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie. Odłożone na nią, więc tylko czekać :3

Opublikowano

Kalista będzie najpewniej ADC, pomimo niewielkiego zasięgu ma przecież ona wysoką mobilność, gdyby oba współczynniki stałyby na wysokim poziomie to postać byłaby zbyt imba.

Pasjonat
Opublikowano

lel , postać która nie może anulować animacji autoataku tylko się porusza. IMO riot sam się prosi o napisaniu skryptów na niego, już widzę jak ludzie zapierdalają atakując GG

.

Opublikowano

wow, bardzo zaskoczyli mnie tą postacią, myślałem że będzie to coś w stylu Azira nie wypał, ale powiedzmy, że zbieram na nią kasę bo zapowiada się niesamowicie! :D

Opublikowano

Bardzo fajna, ciekawe jak wyglądają jej przeliczniki, nie gram ADC ale Kalistę może nawet kupię i zobaczę co potrafi.

Opublikowano

Zdecydowanie za mocna pasywa. Chyba jedyna postać na którą będzie się składać frozen malleta :P

Nie rozumiem do końca co robi jej ult, wyjaśni ktoś?

Chyba coś na zasadzie zasadzki, jej support (powiązany przywoływacz) będzie chowany, niemożliwy do trafienia i nie widoczny, a jego jedynym skillem na ten moment będzie doskok do gości i podrzucenie ich, jak dla mnie op.

@topic

Op champ ale pasywka przesadzona i nieprzemyślana, m.in. jak na topie trafi się załóżmy taki zac to chłop ma po grze, wystarczy nawalić sobie dużo ad i cały czas go bić chodząc przy tym i unikając skillshotów. Do tego fakt że nie będzie można przestać atakować tradycyjnie wykonując ruch to trochę słaba opcja ( no chyba że jak się zrobi jeden odskok to kończy jej się zasięg, ew. przy pomocy "s" ) .

21515.jpg

Opublikowano

Według mnie smierdzi, ja wole typowe ADC z dużym zasięgiem i jakimś skillem do podnoszenie asu. ADC bazujące na ochronie teamu (z małym zasięgiem) cienko się sprawdzają poniżej diamentu.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...