Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z boku.sms

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem, otóż przy wysyłaniu SMS na speed boosty wyskakuje błąd. Normalnie przychodzi sms, odpisuje te ''PAY'', pasek na stronie ładuje się do końca i wyskakuje informacja ''Przepraszamy, ale płatność nie powiodła się. Opłata nie została pobrana.''. Co robić? Kasy ni nie zjadło.

Opublikowano

Mozesz napisac do suportu Baku.sms i dowiedziec sie co spowodowalo ten error albo sporobowac wyslac SMS ponownie skoro oplata nie zostala pobrana 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Poczekaj do jutra, może mają jakieś prace konserwacyjne. Jeśli jutro będzie to samo - napisz do supportu (link).

A tutaj masz tłumacz, w razie problemów:

https://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT

:P

Drugi dzień tak próbuje. Przecież nie robią 24/7 pracy konserwacyjnych...

Pozwolę sobie dodać, że kiedyś próbowałem wyslać SMS, tyle że na LoLa (niestety też .boku). Wyskoczyła ta sama informacja.

Opublikowano

Drugi dzień tak próbuje. Przecież nie robią 24/7 pracy konserwacyjnych...

Pozwolę sobie dodać, że kiedyś próbowałem wyslać SMS, tyle że na LoLa (niestety też .boku). Wyskoczyła ta sama informacja.

Nie masz przypadkiem zablokowanej opcji wysyłania wiadomości do numerów specjalnych?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ok, dzięki. Za pomocą tłumacza wysłałem wiadomość do tego supportu. Dziękuje Ci za pomoc, mimo tego że problemu nie rozwiązałem i tak dziękuje ci chociażby za próbę pomocy. Powysyłam SMS jeszcze parę razy (xD), jeszcze raz dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...