Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś innego ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio dropiąc na metin2.sg książki w m2 doszedłem do wniosku, że jest to bez sensu. Gram bodziakiem i aury zostawiam dla siebie a reszta ku praktycznie jest do wywalenia, nic nie warta... Na puzzle boxach zarobiłem 40 kk i zrobiłem w miarę eq, ale teraz jak event się skończył jest kappa. Odpadają również zarobiki medale = 100 k -.-, ryb wgl się nie sprzedaje a fms/riby lecą raz na 20 bestów czyli =400 k. Na tym sg wgl da się zarobić na małym lv bez eventów ? Jest coś innego opłacalnego do roboty na  ( 30-35lvl )  ?

Opublikowano

Witam,

ostatnio dropiąc na metin2.sg książki w m2 doszedłem do wniosku, że jest to bez sensu. Gram bodziakiem i aury zostawiam dla siebie a reszta ku praktycznie jest do wywalenia, nic nie warta... Na puzzle boxach zarobiłem 40 kk i zrobiłem w miarę eq, ale teraz jak event się skończył jest kappa. Odpadają również zarobiki medale = 100 k -.-, ryb wgl się nie sprzedaje a fms/riby lecą raz na 20 bestów czyli =400 k. Na tym sg wgl da się zarobić na małym lv bez eventów ? Jest coś innego opłacalnego do roboty na  ( 30-35lvl )  ?

Niedługo boże narodzenie i też coś będzie na pewno lecieć.

A tak to standardowo, 35 lvl, bojowiec, m2 i łubu dubu :D

Opublikowano

na 30-35lv. to metki, łowionko rybek i ulepszanie eq.

Akurat trafiłeś w dobry okres bo świąteczny :) Teraz bym się skupił nad dropieniem i zbieraniem yang na dobre EQ by dobrze zarobić na Evencie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...