Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbank IzzyKonto (Daje lajki)

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar założyć konto w mbanku (konto młodzieżowe), mam pytanie.

1. Jakie są koszty. Za co się płaci, a co jest darmowe.

Przeczytałem też na pewnym forum wypowiedz, pewnej osoby.

Założyłam konto dla dziecka. Zapewniano mnie, że nie ma żadnych ukrytych kosztów itd. Po przejrzeniu wyciągów z banku okazuje się, że jednak są.
Za KAŻDE tylko SPRAWDZENIE STANU KONTA bank pobiera 5 zł. Osoba z banku, która zawierała z nami umowę "zapewne zapomniała wspomnieć" o TAKIM DROBNYM SZCZEGÓLIKU. A tak miało być pięknie,ale jak się okazuje nie dla nas.

Czy to prawda?

Opłaca się, zakładać? Jest jakiś haczyk/

Wynagradzam lajkami.

Opublikowano

Biorą dużo za ubezpieczenie karty, do tego inne opłaty, np. prowizje czy w/w sprawdzanie stanu konta. Aktualnie mam tam konto, ale narobiło mi się -50zł długu przez opłaty za ubezpieczenie karty (sic!) i muszę spłacić żeby zamknąć konto. Mam teraz 2 konto w Sync czy tam T-mobilebankowe i już od dłuższego czasu jest dobrze, rzeczywiście nic nie płacę a mam to samo co w mbanku.

Opublikowano

Biorą dużo za ubezpieczenie karty, do tego inne opłaty, np. prowizje czy w/w sprawdzanie stanu konta. Aktualnie mam tam konto, ale narobiło mi się -50zł długu przez opłaty za ubezpieczenie karty (sic!) i muszę spłacić żeby zamknąć konto. Mam teraz 2 konto w Sync czy tam T-mobilebankowe i już od dłuższego czasu jest dobrze, rzeczywiście nic nie płacę a mam to samo co w mbanku.

chętnie bym zabrał tam, ale moi rodzicie nie mają tam konta.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, mam tam konto od 13 roku życia. Nigdy nie było nic na -! Nigdy mi nic nie zabrali.

Czyli nie ma, żadnych ukrytych "dodatkowych płatności"?

Opublikowano

Posiadam konto w mbanku, oczywiście IzzyKonto. Nigdy nie miałem ujemnych środków, nie straciłem ani grosza.

Ja osobiście polecam.

Opublikowano

Za KAŻDE tylko SPRAWDZENIE STANU KONTA bank pobiera 5 zł. 

COOOOO XDDDDDDD

Posiadam konto w mbanku, oczywiście IzzyKonto. Nigdy nie miałem ujemnych środków, nie straciłem ani grosza.

Ja osobiście polecam.

Właśnie. Ja tak samo. 

To konto jest mega przydatne.

Mam kartę, darmowe przelewy przez internet, wszystko darmowe. Czego chcieć więcej B)

Też polecam.

3t6EGVz.png

Opublikowano

IzzyKonto jest prawie za darmo bo za konto płacą RODZICE ! zresztą konto ma opłaty, wystarczy przeglądnąć sobie tabelę opłat dla osób fizycznych na stronach mbanku

nie istnieje na świecie bank który nie pobierał by w ogóle pieniedzy za prowadzenie konta, w ofertach przedstawione są TYLKO darmowe opcje reszta jest jak najbardziej płatna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja w bgż mam tylko opłata za przywrócenie pinu i natychmiastowe przelewy. Aczkolwiek bezpłatną resztę mam zapewnioną tylko do 26 roku życia. Takiego konta nie można założyć przed 18, tak samo jak konta w t mobile usługi bankowe, o którym ktoś wcześniej wspominał.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja w bgż mam tylko opłata za przywrócenie pinu i natychmiastowe przelewy. Aczkolwiek bezpłatną resztę mam zapewnioną tylko do 26 roku życia. Takiego konta nie można założyć przed 18, tak samo jak konta w t mobile usługi bankowe, o którym ktoś wcześniej wspominał.

Jak to nie można. Wystarczy wypełnić formularz na stronie, i na drugi dzień kurier z umową.

Opublikowano

Jak to nie można. Wystarczy wypełnić formularz na stronie, i na drugi dzień kurier z umową.

po co wprowadzasz ludzi w błąd? Za kilka chwil będę w pracy to mogę podrzucić Ci regulamin tej oferty.
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

po co wprowadzasz ludzi w błąd? Za kilka chwil będę w pracy to mogę podrzucić Ci regulamin tej oferty.

Tak pisało, albo źle zrozumiałem.

Wypełniam formularz na stronie, kurier przyjeżdża z umową, opiekun prawny musi tylko wyrazić zgodę.

Jak nie można założyć przed 18? Jak te konto jest od 13 roku życia...

Opublikowano

Tak pisało, albo źle zrozumiałem.

Wypełniam formularz na stronie, kurier przyjeżdża z umową, opiekun prawny musi tylko wyrazić zgodę.

Jak nie można założyć przed 18? Jak te konto jest od 13 roku życia...

Mu chodziło o konto od 18 roku życia.

Opublikowano

przecież dostałeś już odpowiedź na swoje pytania

co chesz jeszcze wiedzieć?

Bo nie ogarniam, inni mówią że się płaci np. za sprawdzenie konta a inni że nie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o to sprawdzenie stanu konto to można uznać za częściową prawdę, ale to nie chodzi o to, że jak sprawdzasz w bankomacie. A sprawdzanie w bankomacie jest bez sensu totalnie, bo masz aplikacje mobilna i strona, gdzie tylko się logujesz. Oczywiście idąc do bankomatu i dokonując operacji wypłaty gotówki nie płacisz żadnej prowizji. Płacisz też za zmianę kodu PIN 2 zł. Jesli nie chcesz korzystać z haseł jednorazowych sms to możesz zamówić z 20 zl listę drukowana tych haseł, ale nikt tego nie zamawia bo to bez sensu. Płacisz też w przypadku zgubienia karty. Darmowe jest praktycznie wszystko. :f

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...