Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wofx[Pl]Dedyk

Farrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz tez napisac ile serv juz ma bo widze ze w rankingu ludzi z 90+ nie jest malo P.S raty serva

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

po co reklamujesz serva z takim opoznieniem ? OMFG

- HAHAHAHAHAHAHAA nie no zal w HU& ten serv ma chyba z miesiac , znajduje sie tam moj stary char . pozdro ziomek z takim serverm

Opublikowano

Mam pytanie:

Grałem sobie, grałem i włączyłem Marmur Polimorfi Dziki Żołnierz Piechoty - OK

Potem on nie chciał zniknąć to zamknąłem grę i włączyłem od nowa, ale gdy sie logowałem pisało już: "Błąd podczas łączenia się z serwerem".

Co robić?

Dam 5*

PS: nie wklejałem tego ip do mc.txt (188.165.209.36) bo nie wiem gdzie ten folder jest.

dosygny.jpg

nniewiemm-1.png

Opublikowano

Tak jak było wyżej napisane to jest żałosne.. reklamować serwer, żeby ludzie grali od nowa? Po co? Mało masz tam tych 80 i 90lvli + ? Najpierw pomyśl 3 razy a później coś zrób -.^

Opublikowano

Tak jak było wyżej napisane to jest żałosne.. reklamować serwer, żeby ludzie grali od nowa? Po co? Mało masz tam tych 80 i 90lvli + ? Najpierw pomyśl 3 razy a później coś zrób -.^

A ci, którzy w ogóle umożliwili start tego serwera zostali by z niczym ? Co ja l99 czy spopi ? NIE! Szanuje to czego dorobili się Ci gracze, jak nie umiesz zacząć na takim serwerze na to idz sobie na jakiś FUN hamachi..

Opublikowano

Ty uP jest też nie mam zamiaru zaczynac gry na serwerach na których jest od ch**** 90lvl... bo to nie ma sensu:)

userbar1b.png
Opublikowano

Bardzo fajny serw, taki jak fxmt2 tylko troszke miej lagow -,- i bardziej PRO.

arkakopia.png

ARKA GDYNIA: ,, ŻÓŁTO-NIEBIESKA POTĘGA''

DAJ ,,+'' TO TYLKO JEDNO KLIKNIĘCIE A TAK WIELE MOŻE -,-

ZOSTAWCIE PO SOBIE ŚLAD W POSTACI KOMĘTAŻY.

Opublikowano

Jak było wspomniane na Forum, team zbieral kase na dedyka ( przedtem byl no hamachi ) , wiec jest to kontynuacja serweera FXMT2, ktory polecam na dluzsza mete. Reset kont raczej nie bylby mozliwy , poniewaz duzo graczy powplacalo pieniadze na serwer.

sygnat.png

Opublikowano

czemu reje niedziala???????????

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...