Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znikanie itemów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer  i jest taki problem gdy ktoś wchodzi na serwer i jeśli wpisuje /kit start lub zbiera jakieś przedmioty i gdy klika prawym przyciskiem myszy to znikają przedmioty każdy który trzyma w rękach nie wiem co zrobić :/ czy może ktoś mi pomóc ?? 

Proszę oto SS listy plugin:

Jeśli będzie potrzeba to prześle na priv wiadomość z link do pobrania paczki plugin.

banner-3.png

Opublikowano

Może któryś skrypt w pluginie skript powoduje błędy. A nie wyskakuje tobie nic w konsolce? Jakieś błędy? Zapewne któreś pluginy nie współgrają ze sobą. A na jakim hostingu masz?

Opublikowano

ja mam na własnej maszynie serwer i skrypt to raczej nie bo usuwałem i było tak samo a z pluginami to właśnie nie wiem dlatego się pytam co mam zrobić :(

z tym hostingiem nie wiem o co ci chodzi ?

banner-3.png

Opublikowano

Niestety nie umiem ci pomóc. Ale jak zawsze mi mówili trzeba poprostu sprawdzić każdy plugin pokolei lub całkowicie restartnąć serwa. Chyba że ktoś wie czego to przyczyna...

Opublikowano

Możliwe, że jakieś pluginy nie są ze sobą zżyte wszystkie lub są źle skonfigurowane na serwerze ;) Spróbuj, na chwilę zresetować serwer i włączyć go ponownie powinno naprawić ten błąd. 

Opublikowano

Musisz wywalić silnik serwera i wgrać go na nowo :) 

Mój przyajciel miał to samo u siebie, jemu pomogło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...