Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który program jest lepszy i dlaczego?

Chodzi mi o porównanie dokładnie BoL VIP'a do L#...

Proszę o wyczerpujące argumenty a nie jakieś z dupy wzięte za przeproszeniem

Opublikowano

Już nie pisząc, że L# jest darmowy to :

- L# ma lepsze skrypty i większy wybór bo prawie, że do każdego champa się coś znajdzie.

- ma większe możliwości jako program więc w przyszłości możemy się spodziewać wielu ciekawych skryptów.

- każdy jest równy więc każdy czeka tyle samo na aktualizacje (nie liczę developerów)

Jedyna lipa to taka, że nadal spotykamy bugsplaty ale to już rzadsze zjawisko jak nie odpalamy wielu skryptów na raz.

Ogólnie to nie wiem co tu więcej napisać.. na free bolu uciągnąłem z tego co pamiętam to golda i dalej nie mogłem. Na L# udało mi się do diamentu.

Opublikowano

Już nie pisząc, że L# jest darmowy to :

- L# ma lepsze skrypty i większy wybór bo prawie, że do każdego champa się coś znajdzie.

- ma większe możliwości jako program więc w przyszłości możemy się spodziewać wielu ciekawych skryptów.

- każdy jest równy więc każdy czeka tyle samo na aktualizacje (nie liczę developerów)

Jedyna lipa to taka, że nadal spotykamy bugsplaty ale to już rzadsze zjawisko jak nie odpalamy wielu skryptów na raz.

Ogólnie to nie wiem co tu więcej napisać.. na free bolu uciągnąłem z tego co pamiętam to golda i dalej nie mogłem. Na L# udało mi się do diamentu.

Odniosę się tylko do pierwszego myślnika. Skryptów jest dużo mniej niż do bola a co do skryptów są na podobnym poziomie

Opublikowano

Odniosę się tylko do pierwszego myślnika. Skryptów jest dużo mniej niż do bola a co do skryptów są na podobnym poziomie

Nie mogą być na tym samym poziomie, w bolu brakuje bibliotek, nie ma kto ich pisać.

Z devów został tylko Bilbao (który coś robi, stara się robić).

W dodatku jest ograniczenie pisania exploitów w regulaminie.

L# jest darmowym projektem, a program jak i skrypty są na bardzo wysokim poziomie.

L# > BoL na ten moment.

QUhIR7.png

Opublikowano

Zależy, jak porównać najlepsze skrypty VIP BOL i L# to oczywiście, że L#, ale jak tak zrobić z L# i płatnymi skryptami + VIP BOL to nie ma porównania...

Jak wyjdzie BOL 2.0 to będzie bezporównania... L# na ten moment lepszy, bo raczej nie masz hajsu by kupować evadee,rebordny,beasty,hondy itd..

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Jak wyjdzie BOL 2.0 to będzie bezporównania...

Dlaczego?

W bol'u 2.0 maja dodac tylko pakiety dla darmowych użytkowników a tak to bedzie to samo.

A w L# pakiety sa juz na start.

A co do tematu to wiadomo że L# jest lepszy bo darmowy i oferuje to samo co vip bol. Widać nawet po bolu żeby zatrzymać użytkowników przy sobie to aktualizajce po patchu wydaja wszystim w tym samym czasie vipom i free userom

Bola używam tylko jako zoom hacka bo umożliwa dalsze oddalanie niż w L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...