Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiSkill

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jestem posiadaczem prywatnego serwera Ts3 512 slot (jak będzie przybliżona liczba użytkowników automatycznie zwiększam). Zapraszam wszystkie chętne osoby.

Oferuję:

-Darmowe kanały

-"Ogarniętą" Administrację.

-Szybką pomoc.

-Zabezpieczony serwer.

-Zero lagów, wyrzuceń z serwera.

-System Anty DDOS.

-Stabilną maszynę na długi czas.

-Częste eventy.

Jest Bot Muzyczny 24/7 oraz Domena pod forum które jest na ukończeniu.

Mamy partnerstwo z serwerami oraz banner na forum z 21000 użytkowników. Więc serwer nie będzie pusty lecz pełny na wszystkie sloty!!!

Oczekuję Was, tak czekam właśnie na was na użytkowników tego serwera.

Chętnie przyjmujemy oferty współpracy z serwerami gier oraz forum oraz inne formy (posiadamy już kilka).

IP:

185.49.12.61:9989

GG: 20042773

PW

...................\/...................

Opublikowano

Mamy partnerstwo z serwerami oraz banner na forum z 21000 użytkowników. Więc serwer nie będzie pusty lecz pełny na wszystkie sloty!!!

Oczekuję Was, tak czekam właśnie na was na użytkowników tego serwera.

Chętnie przyjmujemy oferty współpracy z serwerami gier oraz forum oraz inne formy (posiadamy już kilka).

EDIT 2: Mamy Forum z 12000 + użytkowników dla reklamy + osobne dla ts3 na ukończeniu. Więc serwer nie będzie pusty lecz pełny na 1024 sloty!!!

Dobra szybka zmiana użytkowników na forum nie jest zła kurdę co to jest za forum skoro tak szybko się rozwija lepiej niż MPCForum! :O Ta magiczna liczba 9000  w ciągu 10 godzin 19 minut!

Okej, moja opinia o serwerze jest jednoznaczna, po prostu nie polecam ze względu na kłamliwą administrację, która próbuje udowodnić jaki to nie jest wspaniały serwer, czego oni nie mają, na jakim forum nie mają reklam itd...

Oferuję:

-"Ogarniętą" Administrację.

Dobrze, że słowo "Ogarniętą" wziąłeś w cudzysłów. :)

Skąd możesz wiedzieć, że ludzie przyjdą na twój serwer i będzie on "pełen"? Nie możesz tego przewidzieć...

Opublikowano

Pytanko do ciebie ..

Dlaczego nie zrobiłeś przekierowania ip na domenę .?

Nie musisz mieć forum ukończonego aby ludzie się łączyli za pomocą  nazwy twojej domeny.

To taki szczegół ..

80905622020518233637.png

Opublikowano

Dobra szybka zmiana użytkowników na forum nie jest zła kurdę co to jest za forum skoro tak szybko się rozwija lepiej niż MPCForum! :O Ta magiczna liczba 9000  w ciągu 10 godzin 19 minut!

Okej, moja opinia o serwerze jest jednoznaczna, po prostu nie polecam ze względu na kłamliwą administrację, która próbuje udowodnić jaki to nie jest wspaniały serwer, czego oni nie mają, na jakim forum nie mają reklam itd...

Dobrze, że słowo "Ogarniętą" wziąłeś w cudzysłów. :)

Skąd możesz wiedzieć, że ludzie przyjdą na twój serwer i będzie on "pełen"? Nie możesz tego przewidzieć...

Pomylenie 1 z 2 to aż takie przewinienie?

Nie polecam tam nawet wbijac gdyz ts'a leci na black liste z racji takiej ze wala w c***a i leca na crakowanej licencji zajebanej z google za free Pozdrawiam :)

W nocy z czwartku na piątek licencja będzie na serwerze bo pozyskałem partnerów.

Pytanko do ciebie ..

Dlaczego nie zrobiłeś przekierowania ip na domenę .?

Nie musisz mieć forum ukończonego aby ludzie się łączyli za pomocą  nazwy twojej domeny.

To taki szczegół ..

Podpiąłem pod domenę ale jest 1 błąd który postaram się dziś wyeliminować.

Opublikowano

Pomylenie 1 z 2 to aż takie przewinienie?

W nocy z czwartku na piątek licencja będzie na serwerze bo pozyskałem partnerów.

Podpiąłem pod domenę ale jest 1 błąd który postaram się dziś wyeliminować.

Yyyyy... chodzi Ci o to, że napisałeś o 9k użytkowników więcej na forum? Wydaje mi się, że jest to dość duża liczba.

Lecz życzę powodzenia z serwerem oraz zapraszaniem ludzi po przez "bieganie" po innych ts'ach i wysyłanie reklam :)

Ech takie to dojrzałe:

<12:23:31> "Zireseth Tablet": Odpowiesz kotku?

<12:23:46> "KaaCeeQ": mpc? Zaraz

<12:23:47> "KaaCeeQ": ; ]

<12:23:55> "Zireseth Tablet": Tutaj

<12:24:01> "KaaCeeQ": co pisałeś?

<12:24:04> "KaaCeeQ": bo mnie nie było.

<12:24:34> "Zireseth Tablet": Skoro uważasz ze serwer z niczego to po kiego tutaj jesteś, nawet na testy nie wolno na cracku lecieć hmm?

<12:25:22> "KaaCeeQ": Eeee, crack to crack, na testy masz 32 sloty bez licencji :)

<12:25:41> "Zireseth Tablet": Ale maszynę przetestuje?

<12:26:00> "Zireseth Tablet": A oficjalny start w piątek razem z serwerem mt2

<12:26:05> "KaaCeeQ": TO maszynę można testować w inny sposób.

<12:26:14> "KaaCeeQ": Ale po co Ty mi się tłumaczysz?

<12:26:22> "Zireseth Tablet": W czwartek w nocy licencja bd stać

<12:26:33> "Zireseth Tablet": Ale jest różnica

<12:26:51> "Zireseth Tablet": Bo z botem takim jak ten różnie z maszyna może być

<12:27:52> "KaaCeeQ": MMmm okej, rozumiem.

<12:28:52> "Zireseth Tablet": Skoro czegoś nie wiesz to po co odrazu negatywnie a można było zapytać normalnie

<12:29:04> "KaaCeeQ": To był sarkazm.

<12:29:19> "KaaCeeQ": nadal jestem przy swoim zdaniu jakie napisałem na mpcforum ;)

<12:29:56> "Zireseth Tablet": Wystawiles negatywny z dupy można powiedzieć

<12:31:02> "Zireseth Tablet": Skoro tak to po kiego tutaj wchodzisz.

<12:31:04> "KaaCeeQ": z dupy? http://www.youtube.com/user/programzdupy/

<12:31:12> "KaaCeeQ": czekam na black listę;>

<12:31:52> "KaaCeeQ": ps z dupy? Oceniam, także wystawiam opinię na temat osoby, która używa crackowanych licencji 1. IPS 2. TeamSpeak3.

<06:32:04> "KaaCeeQ": Osoba najpierw się kłóci później przyznaje rację.    

<12:32:05> You were banned permanently from the server by "Zireseth Tablet" (Nie szukam osób podobnych tobie. Papa, wiesz czemu... )

<12:32:05> Disconnected from server

Opublikowano

To ja na początku źle napisałem 12k bo powinno być 21k a jak edytowane będąc na tablecie wtedy znów błąd zrobiłem a teraz jest dobrze.

Opublikowano

Do czwartku. Nie mam zamiaru pisać tego każdemu. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...