Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybor sluchawek i mikrofonu pojemnosciowego

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosto i na temat . Sluchawki do grania w fpsy, glownie CS:GO , CS 1.6 , BF3. Z tego co wiem razer kra

Ken i steel series siberia v2 sa dobre , lecz nie wiem czy sie oplacaja , z tego co slyszalem źe sluchawki z mikrofonem sa o wiele slabsze niz te bez mikrofonu. Moj budżet to max 350 zl . Najlepiej zeby ten mikrofon w zestawie mial podstawke :) Serdzecznie dziekuje wszystkim za pomoc ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

350 zł na oba?
Mikrofon 230 zł - Reloop Spodcaster.

Nic lepszego w tej cenie nie zajdziesz. Mam, polecam, zachwalam. Ważne, aby była cisza. Wiadomo, mikrofony pojemnościowe wyłapuje wszystkie szumy i dźwięki z tła.

Zostaje 120 zł na słuchawki. Moim zdaniem Superlux HD 681 lub HD 668B. Ewentualnie dołożyć do Creative Labs Aurvana Live!.
Dobrze, żebyś posiadał kartę dźwiękowa, aby słuchawki zagrały na 100% swoim możliwości.

I tyle.

PS. Siberia v2 za drogie jak na swoją jakość. Są po prostu słabe. Warte max 120 zł. Mógł bym dać 70 zł. Wszystkie słuchawki Razera to samo. Przereklamowane i nie warte połowy swojej ceny.

Wszyscy, którzy je polecali nigdy nie mieli na głowie prawdziwych audiofilskich słuchawek.

Opublikowano

Dobra to moze innaczej . 230 zl sluchawki 120 zl mikrofon. Ten mikrofon nie musi byc jakis super mega . Wystarczy zeby byl poprostu dobry mikrofon pojemnosciowy za 120 zl . Tak wiem ze te dibre mikrofony pojemnosciowe zaczynaja sie od okolo 300 zl lecz fundusze nue pozwalaja. Ewentualnie mozesz mi cos takiego tutaj skombinowac , chyba ze polecisz jakies sluchaweczki za 350 zl a mikrofon dokupie kiedy inndziej :) te sluchawki bez mikrofonu , chyba ze sa jakies warte tej ceny z mikrofonem .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...