Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 - YouTube & Facebook - 9300+/2200+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2843714094031731138778.png

Siemanko, Z tej strony ZabQ  ;)

Zajmuje się nagrywaniem materiałów z Metin2 jak i promowaniem prywatnych serwerów.

8021114094049061138778.png

► Jestem w stanie zaoferować Reklamę w postaci:

☞ GP - Prezentacja serwera (Jednoodcinkowy materiał) 

Serii z serwera (Let's Play)

Konkursu z serwera (Więcej na PW)

► ​Reklama pojawia się na moim kanale YouTube jak i Facebooku:

☞ YT: (Link podam na PW)

☞ FB: (Link podam na PW)

► Dodatkowy jestem w stanie bardzo szybko wykonać zlecenie

6440514094049061138778.png

► Zakaz Handlu na MPC - Więcej informacji na PW

► Dobrego Kontaktu

► Uczciwości 

7125414094049071138778.png

► Znaleźć możecie mnie na:

GG: 44596531

Lub

Prywatna wiadomość na MPC

Opublikowano

Jak zawsze ZabQ :) więcej niż 60 prezentacji serwerów i to zawsze profesjonalnie wykonane :) polecam.

Opublikowano

Nie polecam, wrzuca wasze filmiki, a potem zaraz następnie swój własny SZYBKO, po to aby ludzie nie zauważyli i nie hejtowali go, za to że ma z tego kasę.

Nic nie mam do tego, ale to my tracimy kasę na tym. Głównie chodzi o zapowiedzi. Nie dajcie się dymać.

Bo ludzie waszej prezentacji serwera nie obejrzą, tylko obejrzą najnowszy filmik, wyświetlany im przed ekranem.

Jesteś obłudny człowieku, kasy mi nie oddałeś. Myślę, że na jakimś PGA albo iemie się spotkamy i pogadamy sobie troszkę inaczej.

Jeśli taki gościu robi w c***a  tutaj ludzi , to zapewne subskrypcje też ma wykupione na allegro. Współczuje Ci, otrzymałeś wilczy bilet.

Pozdro,

omvwi3.jpg

Opublikowano

Nie polecam, wrzuca wasze filmiki, a potem zaraz następnie swój własny SZYBKO, po to aby ludzie nie zauważyli i nie hejtowali go, za to że ma z tego kasę.

Nic nie mam do tego, ale to my tracimy kasę na tym. Głównie chodzi o zapowiedzi. Nie dajcie się dymać.

Bo ludzie waszej prezentacji serwera nie obejrzą, tylko obejrzą najnowszy filmik, wyświetlany im przed ekranem.

Jesteś obłudny człowieku, kasy mi nie oddałeś. Myślę, że na jakimś PGA albo iemie się spotkamy i pogadamy sobie troszkę inaczej.

Jeśli taki gościu robi w c***a  tutaj ludzi , to zapewne subskrypcje też ma wykupione na allegro. Współczuje Ci, otrzymałeś wilczy bilet.

Pozdro,

hahahaha kozak w necie dupa w świecie jak to mówią :)

W tej historii były smoki? 

Opublikowano

hahahaha kozak w necie dupa w świecie jak to mówią :)

W tej historii były smoki? 

Tak właśnie mówią, najwidoczniej słyszysz to bardzo często.

Po co miałbym to wymyślać? Wrzuciłeś mój filmik, a potem szybko gameplay, aby widzowie nie zauważyli.

vqh4j3.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

Polecam Zabq. Widziałem jego filmy i powiem że są z*******e ;) Polecam polecam polecam :3

@.Up bo wiedział że twój serwer szybko padnie <3

Opublikowano

Tak właśnie mówią, najwidoczniej słyszysz to bardzo często.

Po co miałbym to wymyślać? Wrzuciłeś mój filmik, a potem szybko gameplay, aby widzowie nie zauważyli.

5994914152817261239684.jpg

Materiał wrzucam codziennie wiec o co ci chodzi? popatrz na kanał każdy GP ma taka ilość wyświetleń wiec o co ci chodzi?

Opublikowano

Materiał wrzucam codziennie wiec o co ci chodzi? popatrz na kanał każdy GP ma taka ilość wyświetleń wiec o co ci chodzi?

pc8u4e.jpg

Dodajesz 1 materiał na dzień, w tamtym czasie wrzuciłeś 2 lub 3 ( Laneris'a bodajże też )

Oczywiście te odsłony narosły w zapowiedzi, ale wcześniej to była jakaś porażka, w tym momencie także jest.

Filmik z gameplay'a, który został dodany zaraz po zapowiedzi ma kilka razy więcej odsłon.

Jeszcze ludzie nie zdążyli obejrzeć zapowiedzi, a już jest kolejny filmik :)

Czy to jest reklama? Nie, to jest kpina z klienta.

omvwi3.jpg

Opublikowano

8533514152823661239684.jpg

Dodajesz 1 materiał na dzień, w tamtym czasie wrzuciłeś 2 lub 3 ( Laneris'a bodajże też )

Oczywiście te odsłony narosły w zapowiedzi, ale wcześniej to była jakaś porażka, w tym momencie także jest.

Filmik z gameplay'a, który został dodany zaraz po zapowiedzi ma kilka razy więcej odsłon.

Jeszcze ludzie nie zdążyli obejrzeć zapowiedzi, a już jest kolejny filmik :)

Czy to jest reklama? Nie, to jest kpina z klienta.

Skoro ci to nie pasuje to po co kupowałeś GP? zrzucasz winę na mnie a nawet sie sprawdziłeś jak prowadzę kanał.. winny jesteś tylko ty nikt inny

Opublikowano

[...] Myślę, że na jakimś PGA albo iemie się spotkamy i pogadamy sobie troszkę inaczej.

Pozdro,

OK xD

Ja natomiast polecam gościa w 100% ! ZabQ to świetny gość i nadaje się do tego !

e2TT2Na.png

Opublikowano

@VinDisel powiem ci dlaczego tak mało wyświetleń w prezce . Ludzie wolą oglądać GP z jakiegoś serwera a nie prezentacje bo już grają na jakimś serwie wiec gp oglądają osoby co chcą grać na jakimś nowym to logiczne BTW1.7k wyswwyświetleń to mało ? ...

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

No stary widziałem Twoją posturę na filmach i jeśli Ci grozi Vin Diesel to lepiej spierdalaj gdzie pieprz rośnie, bo jak Cię dorwie może być ciężko xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

No stary widziałem Twoją posturę na filmach i jeśli Ci grozi Vin Diesel to lepiej spierdalaj gdzie pieprz rośnie, bo jak Cię dorwie może być ciężko xD

Ile razy to już mi grozili że jak mnie znajda to zabija albo straszyli sądem ;D Pozory mogą mylić kolego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...