Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inny skrypt niz PentakillSyndra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwila testowalem PentakillSyndra na rankedzie, harrasowała sama z siebie Q+W tylko w championa przez co bylem wypluty z many w 2 minucie... ulti tez niezaciekawie rzucała bo odreazu uzywala jako pierwszy sklill przy nacisnieciu spacji.. jaki inny skrypt jest bardziej "inteligentniejszy?" chodzi mi castowanie kulek i dopiero ulti..

jeszcze pytanko co do xeratha, uzywalem EasyXerath ale to jest syf do potęgi, ulti samo nie castuje ( nie ma aimbota - o ile to moge tak nazwac) jakis lepszy skrypt ktorym easy wykeruje?

Opublikowano

Tzn odpaliłem i nic nie ruszałem, pomijajać ze naciskajac V nie czyscila lini, tylko harrasowała enemy zeda ( tj, Q,W,E) wszystko było okej ale nie wiem czemu ona sama rzuca skille bez mojej komendy ( tj spacja czyu tez harras) wyjaśni mi ktoś jak to wyłączyć zeby postac sama nie harrasowała tylko wtedy gdy ja nacisne przycisk?

Opublikowano

Tzn odpaliłem i nic nie ruszałem, pomijajać ze naciskajac V nie czyscila lini, tylko harrasowała enemy zeda ( tj, Q,W,E) wszystko było okej ale nie wiem czemu ona sama rzuca skille bez mojej komendy ( tj spacja czyu tez harras) wyjaśni mi ktoś jak to wyłączyć zeby postac sama nie harrasowała tylko wtedy gdy ja nacisne przycisk?

Pewnie masz włączony autoharass, o ile się nie myle defaultowo jest pod "Y"

QUhIR7.png

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie, moge ustawic czy wogole takiej opcji nie ma zeby syndra uzywała ulti dopiero na końcu? chodzi mi o combo Q+W+E>R lub Q+E+W>R.

BO na pentakill syndrze uzywal odrazu ulti po wcisnieciu spacji a na syndra.exe jest tak samo ;c

Opublikowano

aa od kogo jest ta pentakillsyndra ? autora scryptu prosze podac ;d like bedzie .

@Edit

HeheheM masz like <3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...