Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Miecz Dla Sury Na 65 I Skile

grzybu1228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam !

Mam Pytanie jaki jest najlepszy miecz dla sury Bm na 65 lvl ???

I jaki skill dodawac po Mrocznej Ochronie ,Duszku i sferze jako nastepny >???

Bardzo Prosze o pomoc !

Opublikowano

Dla sury BM oczywiście z mieczy Szpon.

Ze skilami to nie wiem bo prawie nigdy sura bm nie grałem 0o

Opublikowano

Hmm... Masz do wyboru Szpon lub Bojowy, który dla BMa też jest bardzo dobry.

Na GM Mode testowałem DMG i bojowy +9 czysty walił więcej. Bojowy najlepszy dla BMa.

A co do skilli... Leć w ogniste lub mroczne... Jeśli chcesz uniwersalny skill (pvp i pvm) ładuj w ogniste, a jak pvp to mroczne.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

@Up

Bojowy +9 walił więcej niż Szpon+9?? Coś mi się to nie wydaje , ponieważ Szpon ma większe DMG magiczne. Zależy też wszystko od bonów .

@Top

Co do mieczyka polecam bardziej Szponka niż Bojowego ale to tylko moja sugestia ;p A co do skilli to tera najlepiej ogniste typowe pod pvp i pvm. .. ;)

sliwasygna.png

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=damian3009 : rejestruj sie i zarabiaj pieniadze w necie za FREE !!

Opublikowano

Szpon, tylko i wyłącznie... no chyba że fms z um + 15% (bije więcej od czystego szpona +9).

Co do skilli, jeżeli bawisz się w wojny polecam ogniste, uniwersalny skill i nawet dobre dmg.

Mroczne uderzenie jest dobre, krótki czas ładowania, wybór należy do Ciebie, ponieważ zależy w co chcesz się bawić....

2x UP

Bojowy dla BM?

Znajdź mi sure BM która wali w pvp bojowym....

Wartośc magicznego ataku bojowego +9 155-177

Wartość magicznego ataku szpona +9 227-247

Trochę różnica... a bm raczej nie bije z miecza dla obrażeń fizycznych jak np. body.

Opublikowano

Nie nie nie , bojowy nie ma nic do gadania przy dobrym szponie :>

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

szpon a skill to mroczne lub też bojowy z 10 na ludzi będzie dobry :P

jeśli można robić bronie na +90 to bodajże brzegowe czy jak to tam sie nazywało na csyt2 jest one na 92lvl ^^

Opublikowano

Szpon ;) Ogniste>Mroczne>Ochronka>Sfera>Duch / Cios :P

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Szpon jest najlepszy dla BM nie wiem co wy pierd*** z tym bojowym... Testowałem na PL fms z um 30% i szpona z 4 pro bonami i szpon jest zdecydowanie najlepszy do pvp... Sam mam sure bm i expie fms+9 45sr i daje rade :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...