Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Klanowy! - [DEDYK][FUN]

FigFors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9123514150410991265156.png

Serdecznie zapraszam wszystkie Klany do wspólnej zabawy na Serwerze Klanowym. Zapewniamy prefixy dla każdej grupy jak i miejsce na wybudowanie siedziby. Posiadamy areny, na których możecie do woli szkolić się w walce. Wybudowaliśmy także mnóstwo mini-gier, które na pewno dostarczą wam rozrywki. Każdy właściciel klanu dostanie dostęp do komend, które pozwolą mu na przeprowadzenie treningów i zabaw.

Zapewniamy miłą atmosferę i dobrą administrację, która czujnie pilnuje porządku. Serwer jest w fazie rozwoju więc wszystkie propozycje będą rozpatrywane.

Serwer jest także otwarty dla zwykłych graczy, którzy nie należą do żadnego klanu. Dla takich osób mamy przygotowane działki o wymiarach 30x30, które pozwolą na wybudowanie własnego domu.

Szczególnie zapraszam do wspólnej gry:

IP: 185.36.169.67

Port: 7842

Aby otrzymać Tag[Clanu] trzeba zgłosić clan pod tematem.

Opublikowano

Te obrazki "Terraria Serwer No-Hamachi" i "Terraria Serwer Dedykowany" to odnośniki do generatora ;-;

Więc prosił bym o jego zastosowanie.

24h.

@1361622928-U485574.pngFigFors

Aby zastosować generator należało kliknąć w tamten obrazek, a nie go skopiować, ale niech zostanie taka prezentacja jaka jest ;)

Opublikowano

@Up:

Jest zastosowany.

A co żle to zrobiłem?

Jak dlamie to ładnie wyglonda.

Temten serwer wypalił na survivalu miałem 10/12 graczy codzienie :P

Ale jakoś survival mi się znudził wiec ja i Vinci pastanowiliśmy, że zrobimy Funa dla kalnów.

A ja kocham pvp i klany :)

Opublikowano

@UP:

Pff...

Były admin serwera mnie schejtował xD nawet nie byłeś na serwie

Piszę się "hejtować", no i jeśli o to chodzi to ja tylko wyrażam swoją obiektywną opinię.

Byłem, posiedziałem z godzinę i sobie poszedłem, jak pisałem wcześniej - nuda.

@1361622928-U485574.pngUlfric9000 Dokładnie, Administracja nie potrafi przyjąć nawet konstruktywnej opinii ;)

Opublikowano

@UP:

Jestem lepszym adminem od ciebie.

I kto to mowi sam nie mogł przyjać krytyki zrobil jakoś wojne na TZ a to moja wina ze adminować nie umiełeś i straciłeś

PS. Konstruktywna opiniia to jest doradzenie, poprawienie czegos a nie napisacie hejta

Opublikowano

@UP:

Jestem lepszym adminem od ciebie.

You made my day, lepszego tekstu od dawna nie widziałem :D

Napisałem Ci pokrótce co mi nie pasuje, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chodzi o tego admina na I edycji, już dawno o tym zapomniałem, wojna nie było z powodu mojego "złego" adminowania tylko z napięcia jakie było wytworzone zazdrością jednego z Twoich Administratorów. 

Cała otoczka próbuje stworzyć wizję cudownego serwera, jednak Administracja strasznie psuje ten serwer swoim zachowaniem oraz nieprofesjonalnością. 

Jeśli chcesz już tworzyć poważny serwer, to spróbuj dobrać zgodną Administrację, bo bez niej nic nie zdobędziesz, a z tego co widzę ostatnio serwer świeci pustkami.

No i jeszcze raz się odniosę do słowa "hejt" - ja tylko wyrażam opinie, a to co innego ;)

Opublikowano

Chciał bym aby usnieto ten post lub przniesiono do kosza.

Serwer clanowy [Fun] nie wypalił planuje znowu powrucić na survival ale na poziomie mediumcore :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...