Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3000tys.

dowgirt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby ktoś mi złożył rakietę do 3000 zł, do nagrywania najnowszych gier komputerowych na youtube, oraz by szły na najwyższych wymaganiach, po prostu chodzi o najlepszy sprzęt i aby na nim nie przepłacać, proszę o propozycję. :)

Opublikowano

jest ten sam radeon tylko w nizszej cenie :)

@dowgirt od ktorego gtx? jest to ta sama wydajnosc co gtx 970 w nizszej cenie

maxymalna roznica moze byc to 5% raz na korzysc radeona raz na gtx zalezy od gry

zestaw jak najbardziej ok ale nie lepiej ci kupic karte osobno i zaoszczedzic 100zl?

bo jak masz 3,2k to mozna juz poleciec w tej cenie w ssd lub r9 290

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/1xkX0z/

Tak to wygląda z mojej strony.

i5-4460 do tego R9 290 i 8GB pamięci RAM.

Chcesz, żeby wszystko przyszło do Ciebie złożone w jednym kawałku?

To dodaj do tak złożonego koszyka usługę montażu:

i wpisz ten kod, dostaniesz za free te usługę. http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

O7SAKMMCBS

Opublikowano

@piterr3 dałeś procesor i5, no ale ma 3.2 ghz, czy to nie jest za mało ?

Ten procesor jest dobry, jeżeli możesz dać te 3200 w zasadzie nic wydajniejszego nie złożysz. I tak jakość już nie jest najlepsza. Gdybyś chciał lepszego procka to musiałbyś wrócić do mojej karty co by Ci się nie opłacało kompletnie. Karta podnosi wydajność mocniej niż 0.1GHz na rdzeniu ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@dowgirt od ktorego gtx? jest to ta sama wydajnosc co gtx 970 w nizszej cenie

Hahah, 280X=970? W życiu.

Nic wydajniejszego niż zestaw pitera w tej cenie nie dostaniesz, ja dorzuciłbym tylko do Z3.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Hahah, 280X=970? W życiu.

Nic wydajniejszego niż zestaw pitera w tej cenie nie dostaniesz, ja dorzuciłbym tylko do Z3.

Oczywiście chodziło mi o 770* mój zestaw z esc jest wydajniejszy od zestawu pitera
Opublikowano

Rozmawiałem na temat tego zestawu z kumplami z klasy i powiedzieli że jest w porządku, i wszystko dobrze będzie działać, więc dzięki za pomoc, kupuje :P

Dla mnie 3200 i tak to jest ponad normę wydatek, więc patrząc na sprzęt mi się podoba.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...