Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie Infestation New Beginnings

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle dobrze że te ISS New Begginigs w pewnym sensie będzie za darmo , konta z iss przechodzą do tego nowego iss'a .

Opublikowano

Tyle dobrze że te ISS New Begginigs w pewnym sensie będzie za darmo , konta z iss przechodzą do tego nowego iss'a .

Tak wiem  o tym 

I te Legend Account mają mieć dostęp jako pierwsi do Alphy  lub też osoby które tam kupiły dużo GC 

Opublikowano

Ludzie co Wy wypisujecie ?

Nie ma ŻADNEJ informacji od sierpnia tego roku, na temat I:NB. Na of. forum co chwile ktoś sie o to pyta, ale niestety nikt nie odpowiada. Nie ma też żadnych ss, filmików itp. Nie ma nic, co mogłoby potwierdzić o istnieniu I:NB. Ostatni wpis z sierpnia dotyczy tego "co mogłoby być w INB" i to tylko tyle.

Jedyna osoba, która coś robi (bawi się) to Artemis na mapie Kalifornia. Niestety "robił coś" też jakieś 2 miesiące temu i od tamtej pory cisza. Wróble też ćwierkają, że podobno cały zespoł "warz" został wykupiony przez inną firmę. Jeśli chcecie więcej ciekawostek i być na bieżąco to zapraszam:

http://infestationmmo.pl/forum/index.php?topic=6023.0

test

Opublikowano

Przepraszam za post, pod postem ale piszę z tele. i nie mogę edytować poprzedniego.

Taka ciekawostka, nijako uzupełnienie tematu ;) Poczytajcie :)

http://infestationmmo.pl/forum/index.php?topic=6023.msg39756#msg39756

Informacje które słyszałem to od tego  Youtubera http://www.youtube.com/watch?v=elLLoKyjEwI   :)  Artemis sam podawał co będzie 

Więc nie mów że mówimy bzdury 

Tak Patrzysz na polskie forum ISS zobacz na oficjalne forum ISS i potem się wypowiadaj 

Opublikowano

@ SubZero9921

Kolego, skoro masz takie DOBRE źródło informacji to po co tworzysz temat i zadajesz takie pytanie. Pytaj swojego yt, skoro wie. A tak na marginesie, to ten filmik do którego podałeś link jest sprzed 4 miesięcy czyli termin się zgadza z tym co podałem i od tego czasu nie ma ŻADNEJ nowszej informacji. To raz.

Dwa. Piszesz o polskim forum I:SS. Muszę Cię uświadomić, że to właśnie ja, od dłuższego czasu, informuję graczy na tym forum „co jest grane” w sprawie I:SS, I:NB i „fresh serwerów” (i prędzej doczekamy się tych „freszów” niż I:NB) I jest to JEDYNE forum związane z „warz”, na którym coś się jeszcze dzieje.

Trzy. Skoro piszesz, że „…Artemis sam podawał co będzie…” to pewnie wiesz kiedy to powiedział/napisał? Jeśli nie, to zapraszam na of. forum lub infestationmmo.pl gdzie znajdziesz moje tłumaczenia, komentarze itp. czyli wszystkie informacje związane z „WarZ”

Cztery. Nigdzie nie napisałem, że „…mówicie bzdury” Ja natomiast, podaje tylko suche i sprawdzone informacje, ewentualnie je komentuje. Nie piszę, co by mogło być , ani nie snuje niesamowitych historyjek.

Pięć. Zacytowałeś w swoim poście mój wpis o "nowym I:SS na Tajlandii" i nie wiem co to ma wspólnego z Twoim ytuberem skoro nic nie mówi na ten temat?

Pozdrawiam.

P>S>

Uzupełnie Twoje wiadomości odnośnie kto i kiedy będzie mógł zagrać, bo piszesz

I te Legend Account mają mieć dostęp jako pierwsi do Alphy  lub też osoby które tam kupiły dużo GC

co nie jest pełna informacją

A tak to wygląda naprawdę (Zaznaczam, że są to informacje sprzed CZTERECH miesięcy i od tego czasu nic więcej nie wiadomo !!!):

- Dostęp do gry I:NB
     - Pierwsi dostęp do gry (pre alpha ? ) będą mieli:
    * posiadający obecnie (w I:SS) konto Premium i Legendarny
    * ci którzy do 31 marca 2014 zapłacili w grze minimum 10 $  (kupili GC)
    * oraz ci, którzy do 31 marca 2014 mają „przegrane” 200 godzin

- Następny etap to „ alpha acces”
    * dostępny dla graczy, którzy „przegrali” minimum 40 godzin

- „Closed beta”
    * na tym etapie dostęp mają Ci którzy mają już konto I:SS

- „Open beta”
    * dla wszystkich

test

Opublikowano

@ SubZero9921

Kolego, skoro masz takie DOBRE źródło informacji to po co tworzysz temat i zadajesz takie pytanie. Pytaj swojego yt, skoro wie. A tak na marginesie, to ten filmik do którego podałeś link jest sprzed 4 miesięcy czyli termin się zgadza z tym co podałem i od tego czasu nie ma ŻADNEJ nowszej informacji. To raz.

Dwa. Piszesz o polskim forum I:SS. Muszę Cię uświadomić, że to właśnie ja, od dłuższego czasu, informuję graczy na tym forum „co jest grane” w sprawie I:SS, I:NB i „fresh serwerów” (i prędzej doczekamy się tych „freszów” niż I:NB) I jest to JEDYNE forum związane z „warz”, na którym coś się jeszcze dzieje.

Trzy. Skoro piszesz, że „…Artemis sam podawał co będzie…” to pewnie wiesz kiedy to powiedział/napisał? Jeśli nie, to zapraszam na of. forum lub infestationmmo.pl gdzie znajdziesz moje tłumaczenia, komentarze itp. czyli wszystkie informacje związane z „WarZ”

Cztery. Nigdzie nie napisałem, że „…mówicie bzdury” Ja natomiast, podaje tylko suche i sprawdzone informacje, ewentualnie je komentuje. Nie piszę, co by mogło być , ani nie snuje niesamowitych historyjek.

Pozdrawiam

Tutaj są informacje niby na ten temat http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/153344-infestation-new-beginnings/

mi nie chodzi o te informacje co już wiadomo tylko kiedy będzie ??? bo nigdzie tego nie ma to już nie wolno zapytać ?  

Nie szukam żadnej spiny nic do ciebie nie mam tak poza tematem

Chodzi to chciałbym wiedzieć czy ktoś już wie kiedy ma to coś wyjść ... 

Opublikowano

Spoko. Możesz pytać. Dlatego Ci odpowiadam, że od tych 4 miesięcy nie ma (wtedy tez nie było) żadnej konkretnej daty. A od 2 miesięcy brak JAKICHKOLWIEK informacji. I tyle.

test

Opublikowano

Ludzie co wy kminicie serio myślicie że to NB wyjdzie?

Jak grałem w alphie wz to było już mówione o californi że wyjdzie na miesiącach i co? Wyszła za rok.

Grałem sobie wczoraj to na 22 osoby 15 było w Cv z czego 12 miało ESP ilość cheatów i bezradność devów jest straszna wydaje mi się że gra pociągnie jeszcze z pół roku i padnie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak jak pisze @Up. Ja mogę dodać, że właściwie to już padła. Jeśli, szeroko pojęci "tfurcy" gry ;) , ograniczają się tylko do usuwania niepochlebnych postów z ofic. forum, to o czymś to świadczy :(

test

Opublikowano

Ludzie co wy kminicie serio myślicie że to NB wyjdzie?

Jak grałem w alphie wz to było już mówione o californi że wyjdzie na miesiącach i co? Wyszła za rok.

Grałem sobie wczoraj to na 22 osoby 15 było w Cv z czego 12 miało ESP ilość cheatów i bezradność devów jest straszna wydaje mi się że gra pociągnie jeszcze z pół roku i padnie.

Ja mam nadzieje że NB wyjdzie ogólnie Stare (DOBRE WarZ) Było dobre klimat,straszne dźwięki,kiedyś nie było tyle cziterów 

ta gra została z niszczona od środka

Zauważyliście że grę zniszczyło ''Infestation'' ? a nie WarZ ?  

Gdy było WarZ to grał prawie każdy 

Opublikowano

Ja mam nadzieje że NB wyjdzie ogólnie Stare (DOBRE WarZ) Było dobre klimat,straszne dźwięki,kiedyś nie było tyle cziterów 

ta gra została z niszczona od środka

mhm a czasami zmienili nazwę po mieli z tym problemy a do tego starego ''warz'' też były cheaty ale nie takie jak dziś

­

Opublikowano

mhm a czasami zmienili nawę po mieli z tym problemy a do tego starego ''warz'' też były cheaty ale nie takie jak dziś

Wtedy ta gra przyciągała klimatem i tymi dźwiękami 

Opublikowano

Wtedy ta gra przyciągała klimatem i tymi dźwiękami 

Wiem super się grało a nie to co teraz wszystko dla hajsu robić/ taki sale na steam że każdy kupi

­

Opublikowano

Wiem super się grało a nie to co teraz wszystko dla hajsu robić/ taki sale na steam że każdy kupi

Dla tego wierze że to naprawią  Artemis od razu nie był devem oglądałem jak grał kiedyś  i hakerzy też mu nie pasują ...

Tak trochę poza tematem znacie Dakotę ''DakotaZ''on poza tą grą świat nie widzi gdyby on był devem to  naprawdę coś by z tego wyszło 

Opublikowano

Dla tego wierze że to naprawią  Artemis od razu nie był devem oglądałem jak grał kiedyś  i hakerzy też mu nie pasują ...

Tak trochę poza tematem znacie Dakotę ''DakotaZ''on poza tą grą świat nie widzi gdyby on był devem to  naprawdę coś by z tego wyszło 

Znam go ;;możliwe;; jakby był jeszcze zombie B to może coś by było

­

Opublikowano

Pozostaje nam tylko czekać na NB 

No tak ale można grać na emulatorach ale nie które szybko padają z powodu utrzymania serwerów

­

Opublikowano

Czytam te Wasze wypowiedzi i nie mogę wyjść z podziwu. Tak, piep... głupoty i banialuki:

Bzdura nr 1

Nie będę tego nawet komentował. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać o.O

Bzdura nr 2

Podobnie jak wyżej o.O

Bzdura nr 3

Wybacz, ale Twój poziom głupoty sięgnął szczytu ;)

Dalej. O jakim lepszym WarZ piszecie ? O grze, która miała więcej bugów niż Ty włosów na głowie? Nie pamietacie jak można było przechodzić przez zamknięte drzwi? Jak można było wpaść w skały, jak mozna było wpaśc pod budynek? Albo jak mozna było wchodzić na dachy z srodka budynku ? A było tego znacznie więcej. Tego wam brakuje?

To zapraszam na emulatory. Własnie z tego okresu pochodzi wykradziony kod gry i na jego podstawie INNI zrobili swoje odmiany WarZ'a.

Hackerzy ? Prawie od samego poczatku byli razem z nami. No może do końca bety grało się dobrze.

@SubZero9921. Napiszę Ci wprost. Pier... takie głupoty, że nawet tu na forum błyszczysz swoja głupotą na tle innych sobie podobnych ;)

Widać ewidentnie, że nie masz zielonego pojęcia o całej sytuacji, a w swoich wypowiedziach odnosisz się do wypowiedzi "świętych" ytuberów, którzy już dawno zapomnieli o swoich fanach (naiwniakach). Mało tego, odnosisz się do ich wypowiedzi z przed 4 miesięcy. Naprawdę jeśli tak dobrze ICH znacie (ytuberów), to pewnie macie jakiś osobisty kontakt z nimi i tam radze zasięgnąc języka.

test

Opublikowano

Tak jak up pisali.

WarZ pomimo swoich wad czyli bugów których trudno policzyć bo było ich multum.

Gra od początku była nastawiona na hajs i tak to się skończyło patche co 3 miesiące , 0 ingerencji co do antycheata jak dla mnie to głupota żeby głupie emulatory stawianie na kompach z komunii mały lepsza hackshieldy od oryginalnej wersji gry tworzonej w studiu...

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

taka jest niestety prawda i Panowie Vaxus i MrwolfiMan mają tutaj rację. Ja już wypowiadałem się milion razy na ten temat i prawie każdy Mój post był pisany na stronę. Pisałem dużo tylko dlatego, że zawsze znalazł się jakiś "mądry" inaczej, który uważał, że ta gra jest idealna i nie ma błędów. No niestety nie miał racji. Od samego początku wszyscy odpowiedzialni za grę dali dupy. Nie chodzi mi o plagiat samej nazwy gry, ale o antycheata, który w tej grze nie istniał. Były tam jakieś niby itemy umieszczone w miejscach niedostępnych dla graczy i po podniesieniu ich dostawało się bana, ale to było wszystko. Potem to skasowali, bo ludzie bugowali dosłownie co się dało w tej grze. Dało się wejść od środka lub od zewnątrz w każdą ścianę. Dodatkowo można było wspinać się na drzewa, więc było też dużo camperów. Spawny były w tym samym miejscu i tam gdzie wylogowałeś to byłeś. Potem to usunęli i dali randomowe spawny, ale dalej drętwo to wygląda. Kolejna sprawa reporty- nie działały. Teraz działają, ale połowa i tak nie potrafi ich używać (może i dobrze, bo umówmy się to jest prymitywny sposób łapania cheaterów). Co tam dalej było w starym warz? bronie. Kiedyś nie było limitu odległości i dawało radę zabić z krugera nawet z 500m. No po prostu raj dla aimbota. Szkoda mi wypisywać więcej tych błędów, ale tak wyglądało stare warz jakie ja pamiętam. Było tego więcej, ale oczywiście twórcy jak na takich przystało starali się naprawiać w.w glitche wypełniając je nowymi i coraz to gorszą optymalizacją, przez co stracili wielu graczy. Dodatkowo pojawiły się cheaty i gra straciła sens. No bo po co lootować jak wejdę na serwer i odpierdolę za przeproszeniem w clearview 3 typa na aimie, a potem pójdę sobie te itemki odłożyć. Tak więc ludzie przestali grać tylko dlatego, że gra nie ma nic do zaoferowania prócz latanie na haxach. Jak widzę jakie teraz są dostępne cheaty i jakie mają funkcję to aż oczy zamykam ze zdumienia co potrafią twórcy takich cheatów zrobić. No, ale mają tutaj pole do popisu, bo w tym momencie w grze jest tylko fairfight i od kilku miesięcy nie było nic robione w kwestii zabezpieczeń gry przed cheatami.

Stare warz było świetne nie? Tak może powiedzieć Rock, Brot czy tam inni niedzielni gracze, którzy odpalają tą grę raz na 2 lata. Dla mnie osobiście gra była do przyjęcia, ale tak jak napisałem, z każdym patchem stawała się coraz mniej grywalna. V2 można sobie między bajki włożyć.

Dakotaz? Proszę Was ludzie nie ośmieszajcie się takimi wpisami. Już nawet nie będę cytował, bo nie chcę poniżać tej osoby. Sam fakt, że to napisała musi o czymś świadczyć. Dakotaz i dev? hmm... musicie wiedzieć, że Dakotaz to streamer jak każdy inny, ale bycie devem to troszkę inna bajka. To nie jest tak, że sobie wejdę na server teleportuję do clearview, przypiszę sobie 100 ammo do VSS i pójdę się strzelać. Nie o to w tym chodzi.

jak dla mnie to głupota żeby głupie emulatory stawianie na kompach z komunii mały lepsza hackshieldy od oryginalnej wersji gry tworzonej w studiu...

no właśnie i tutaj też jest problem. Wszystkie te emulatory stawiane są na hackshieldach i gdyby jeden ogarnięty gość od cheatów usiadł na spokojnie przy pc i zrobił cheat pod hackshield, to mielibyśmy to samo co w warz. Póki co ludzie grają na emulatorach nie tylko ze względu na optymalizację, ale właśnie na to, że nikomu się nie chce robić haxów pod dany emulator i w takich średnio zaludnionych emulatorach naprawdę ciężko znaleźć cheatera. No, ale fakt to smiech na sali, żeby emulatory miały zabezpieczenie, a infestation już nie.

Co do Nowego Warz to nie cieszyłbym się tak bardzo, że będzie zupełnie za free dla ludzi mających już infestation. To byłoby tak troszkę bez sensu, bo konta teraz są za grosze i hajs się nie zgadza. Coś czuję, że pojawią się jakieś funkcje, które będą wymagały ponownego zainwestowania w grę, ale to tylko Moje domysły.

PS: Jeżeli dotrwałeś do końca cieszę się. Troszkę poleciałem offtopem i pewnie mnóstwo błędów, ale sorki. Już zasypiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...