Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - Pomoc w wyborze skina

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

709791415123927922683.png

Jeśli masz problem z wybraniem odpowiedniego stroju dla swojej postaci, wybrałeś sobie kilka, ale nie wiesz, na który ostatecznie się zdecydować lub widziałeś u kogoś skin i szukasz jego nazwy, to odpowiedni temat dla Ciebie.

Poniższy temat jest tematem zbiorowym przeznaczonym dla osób: szukających skina dla swojej postaci lub proszących o pomoc w wyborze upatrzonych skinów.

Zasady:

• Posty można odświeżać w 24-godzinnym odstępie czasowym.
  • W tym temacie dozwolona jest dyskusja wyłącznie na temat skinów.
  • Duże obrazki należy umieszczać w spoilerze.
  • Prosząc o pomoc w wyborze skina, należy stosować się do podanego wzoru.

Wzór dla osób szukających skina:

[font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][color=#ffa500][b]Szukam skina![/b][/color]
Kolorystyka: 
Klasa i rasa postaci:
Dodatkowe informacje:
[/font]

Wzór dla osób proszących o pomoc w wyborze upatrzonych skinów:

[font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][color=#ffa500]Nie wiem, który skin wybrać![/color]
Skin nr 1:
Skin nr 2:
Klasa i rasa postaci:
Wygląd postaci:
Dodatkowe informacje:[/font]

----------------------------------------------------------

Pójdę na pierwszy ogień. ;)

Nie wiem, który skin wybrać!

Skin nr 1: 471211415019792737114.jpg
Skin nr 2: 568851415019792737114.jpg

Skin nr 3: 789111415019792737114.jpg
Klasa i rasa postaci: Kleryczka (kobieta), Elyos

Wygląd postaci: Po operacji plastycznej prawdopodobnie będzie wyglądała tak http://i.imgur.com/EZlMP4u.png
Dodatkowe informacje: Cena nie gra roli, więc proszę kierować się jedynie wyglądem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skin nr 2 :D

Ciężki wybór. Ten skin bardzo mi się podoba w połączeniu z lewitacją, której nie używam, bo jednak wolę skok ninja. :D Musiałabym się jednak przerzucić na lewitację.

Poczekam jeszcze na głosy innych.

Opublikowano

Według mnie najlepszy skin nr. 1 :)

Jakoś tak lepiej wygląda od innych kierując się moim upodobaniem :D

Little black dress odpowiednia na każdą okazję. :D I w grze wygląda pięknie - miałam okazję w niej śmigać na serwerze prywatnym. To jak na razie mój faworyt wśród wymienionych skinów, no ale zobaczymy jeszcze... :P

Opublikowano

Skin nr 1, koniec tematu   :DNo i lepiej wyglada z staffem wg mnie.Angel bardziej pasi do templara< sina moim zdaniem.Pozwole sobie moj ss wrzucic z drugim templarem z legionu

931801415047924552265.jpg

Wg mnie o wiele lepiej sie to prezentuje u templara niz clera, oczywiscie to moje zdanie.

Nie czaruj.

Opublikowano

Btw mozna powiedziec, ze kierowalem sie stylem a takze tym iz (chyba ty lubisz kegi'ego ogladac o ile mi teraz twoj nick z czyims nie pomylil a nie chce mi sie zagladac :D), no i kegi taki mial i z staffem zajebiaszczo sie prezentuje :) Co innego kiedy switchujesz na m+s to jakis inny skin np. beritry pasuje i wiekszosc ludzi go ma.

Nie czaruj.

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam 
Kolorystyka: Czerń 
Klasa i rasa postaci: Bard - Asmo
Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś fajnego skina do naramienników, klaty i broni :)

Opublikowano

Szukam 

Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś fajnego skina do naramienników, klaty i broni :)

Skiny z UG są ładne, dla barda przede wszystkim :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Szukam 

Jak czerń, to tylko jormungand :D

Opublikowano

Skiny z UG są ładne, dla barda przede wszystkim :D

Jak czerń, to tylko jormungand :D

Nie za bardzo ogarniam o jakie chodzi ;d (jestem początkującym graczem) można prosić o linki ?

Opublikowano

Nie za bardzo ogarniam o jakie chodzi ;d (jestem początkującym graczem) można prosić o linki ?

Prawdopodobnie o zwykłe stare Beritrówki http://aiondatabase.net/en/item/110101657/

rb_idvritra01a_body_4.jpgrb_idvritra01a_body_6.jpg

Lub o crafcone (cholernie ciężkie do zdobycia) http://aiondatabase.net/en/item/110101606/

rb_d05a_body_4.jpgrb_d05a_body_6.jpg

Bard ma jeszcze specjalny wygląd Beritrówki tylko nie mam pojęcia, czy jest to inny item. To bardziej pytanie do Bardów:

bard_zps5c654baf.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś może, co to jest za skin, który często widać u Cleryków? I jak go zdobyć?
Przypomina to szatę, która ma ogromny dekolt. W wersji domyślnej kolorystycznej, to jest to biel bodajże.

Opublikowano

Orientuje się ktoś może, co to jest za skin, który często widać u Cleryków? I jak go zdobyć?

Przypomina to szatę, która ma ogromny dekolt. W wersji domyślnej kolorystycznej, to jest to biel bodajże.

ff6a9405f6136a791a69e02e.jpg

Taka? Druga od lewej. Jest to set z Sauro.

Opublikowano

Podejrzewam, że chodzi Ci o Kahruna.

Możliwe też, że Hyperiona przemalowany na biało (sama posiadam na chanterze).

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...