Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Katarina

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kitty Cat Katarina - genialny splash i wygląd w grze (futerko, ogonek, uszy i pazurki <3 ), do tego nie jest dostępna cały czas. Jeszcze jej świąteczny jest ładny.

Opublikowano

Jeśli dasz rade poczekać to świąteczna katarina świetnie wygląda w grze,fajny SA i recall a jeśli nie to katarina piaskowej burzy-fajnie wygląda i darude $andstorm .

Opublikowano

Z tych ogólnie dostępnych (nie licząc kitty kat czy slay belle) to polecam Ci Sandstorm, ponieważ ma inne animacje ;p Ogólnie najlepsza jest Slay Belle i polecam jak tylko będzie dostępna.

Opublikowano

Kitty Cat. Według mnie wygląda najlepiej z tych wszystkich, a nawet jest chyba w promocji jeszcze.

Opublikowano

Kitty Cat (póki dostępna), chyba że wolisz poczekac do świąt, Wigilii to pewnie znowu wprowadzą Slay Belle Katarina (ja ją mam i jest świetna) [czytaj]: Dzwoneczek Katarina. Cudowny skin, ładny recall :)

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Kitty Cat (póki dostępna), chyba że wolisz poczekac do świąt, Wigilii to pewnie znowu wprowadzą Slay Belle Katarina (ja ją mam i jest świetna) [czytaj]: Dzwoneczek Katarina. Cudowny skin, ładny recall :)

Temat już rozwiązany o po co go odkopywać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...