Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przekierowania domeny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam domenę na nazwa.pl i serwer na pukawka.pl, chciałem się zapytać jak zrobić aby mieć przekierowanie na strone www oraz mc na 1 domenie ? czy jest to możliwe ? jeśli tak proszę o pomoc i napisać jak to ustawić 

bez reklam

Opublikowano

W zaawansowanych ustawnieniach DNS podepnij pod twojadomena.pl  adres ip Twojego serwera i nie musisz Tworzyć sub-domen wszystko będzie działać. A jeśli sam sobie nie poradzisz, napisz do mnie na pw to pomogę. 

Opublikowano

Niestety serwer minecraft mam na porcie nie domyślnym z pukawki i pewnie takie coś nie zadziała ;/

bez reklam

Opublikowano

Wykorzystaj możliwości rekordów domeny, typu A i SRV, powinno pomóc.Jeżeli nadal będzie występował problem to pisz.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Poprostu podepnij domenę pod IP serwera. Jeżeli nie masz wykupionego dedykowanego adresu IP to będziesz niestety musiał wchodzić na serwer : nazwa.pl: PORT 

Opublikowano

Poprostu podepnij domenę pod IP serwera. Jeżeli nie masz wykupionego dedykowanego adresu IP to będziesz niestety musiał wchodzić na serwer : nazwa.pl: PORT

Twój komentarz pokazuje,że nic się nie znasz na podpinaniu domen. Można ustawić nawet z niestandadrowym portem,aby przekierowalo domenę na adres IP.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak będziesz mial problem to pisz. 680061415045898366708.png

A co jeśli strona www potrzebuje więcej danych do wpisania ? 

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...