Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm widzę, że Husam i Misio są w administracji to jak najbardziej wbije i ogarne :) grałem na 2 serwerach Husama (eko-techcrafty pierwsza i druga edycja) oraz na Hiro crafcie (czy jakoś tam to było). Skoro misio jest też w administracji to serwer na pewno jest dobry :) Pamiętam czasy grania na scrap sfraguj jak misio grał jako zwykły gracz z nami :) Serwer pewnie dopracowany i zapewne wbije :)

Opublikowano

@Toxic325325

Serwer jak na razie zawiera pare niedociagniec;)

Ale zostanie to poprawione wraz z stabilniejszymi aktualizacjami modyfikacji;)

A czy serwer jako tako działa? można już grać czy trzeba jeszcze czekać?

Byłem na serwerze i powiem, że całkiem ciekawie, szkoda tylko, że tyle działek jest śmieciowych (opuszczonych) bo troche to niszczy mape. Co do modyfikacji to śmieszne utrudnienie z tym paxelem :D Tak poza tym to fajny serwerek, miło wrócić do starych czasów, troche zawiodłem się na tym spawnie bo takich troche ubogi i ta wioska przy nim... auć...

Czyli podsumowując: serwer jest dla mnie bardzo dobry lecz moglibyście ten spawn zmienić

@Edit: Troche denerwuje ta mała ilość surowców w cave'ach (chyba, że ja mam takiego pecha). Siedząc już jakiś czas w kopalniach znajduje pojedyncze rudy (do tej pory znalazłem chyba 3 węgla...). Nie wiem czy to ja mam taki fart czy to ma być takie utrudnienie...

Opublikowano

@Toxic325325

Najlepiej po surowce do DeepDark sie udac;)

Chociaz takze tam beda nie dlugo pewne zmiany (Zwiekszenie ich)

Cd. spawnu pracujemy od 2 tygodni nad nowym:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy i administracja stara się rozwiązywać wszystkie problemy graczy. Mody pozwalają na długą, niemonotonną rozrywkę. Jednym słowem - polecam i zapraszam do gry.

bipsMal.png

Opublikowano

Rozpocząłem grę na serwerze. Po 10 minutach okazuje się że minecraftowe narzędzia mają wytrzymałość zniszczenia 1-2 klocków. I jak tu zacząć coś?! Może mi się uda zdobyć coś innego

Opublikowano

Jak na razie serwer jest tymczasowo offline. Problemy z mapą ale zapewne nie dlugo wszystko będzie naprawione.

@mlynek123 Jak mozesz  to uzyj opcji Pokaz Log badz Wyslij Log i zarzuc link z pastebin z pelnymi logami:)

@Edit

Serwer jest juz wlaczony ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@mlynek123

Serwer nie byl wtedy off tylko mapa byla zepsuta (pare plikow uszkodzonych) przez co wszystkie ID i tym podobne zostaly pozmieniane ale naprawilem to od razu jak mialem chwilke czasu:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam ze względu na WhiteWidowa  B)

Można dograć inną modyfikację niż NEI? przy dużej ilości modyfikacji bardzo mi laguje :G

Opublikowano

Mozna;)

Nie dlugo inne dodatkowe modyfikacje typu inna mniej "lagujaca" minimapa beda;)

Jak na razie czekamy na zakonczenie prac zwiazanych z nowym systemem dzialek ktory pojawi sie wraz z nowa aktualizacja;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...