Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy expbot ?

asxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dzis pobralem Bob'a , ale niestety ten wspanialy " pomocnik " przestal byc aktualny po 5 godzinkach ... 

Jaki jest NAJLEPSZY , pomijajac BOB'a Expbot?
Prosze o podawanie tylko wam znanych , przez was uzywanych oraz linki do nich .
Gram na PL'u :)

Opublikowano

Czy wyżej podanego Expbota mozna ustawic tak aby sam expil , czy tez trzeba samemu to robic ?

Możesz go ustawić tak żeby sam expił --> w m2bobie jest ta opcja o wiele wygodniejsza.

W kamer modzie możesz ustawić postać w miejscu, włączyć autopickupa etc. i odpalić WH.

Opublikowano

Możesz go ustawić tak żeby sam expił --> w m2bobie jest ta opcja o wiele wygodniejsza.

W kamer modzie możesz ustawić postać w miejscu, włączyć autopickupa etc. i odpalić WH.

ale WH wywala z gry , gdy ktos zaatakuje moba w poblizu , tak ?

Opublikowano

ale WH wywala z gry , gdy ktos zaatakuje moba w poblizu , tak ?

Nie, WH atakuje moby w pobliżu a postać stoi w miejscu.

Mod po wypakowani do folderu gdzie jest Metin , nie dziala ... tzn otwiera sie "okno" moda ,  wpisuje dane do auto-logowania , ale nie chce sie uruchomic Luncher gry nawet .

Spatchuj clienta --> wklej moda.

Uruchamiaj jako administrator. 

Opublikowano

"Nie, WH atakuje moby w pobliżu a postać stoi w miejscu." - Mi chodzi o to ze gdy ostatnio korzystalem z WH , wyrzucalo mnie z Gry gdy jakis grac zaatakowal moba w poblizu , czyli dopuki stalem i WH nawalało moby bylo ok ale gdy jakis inny gracz w poblizu zaatakowal moba od razu mialem DC . Teraz tez tak jest ?

Opublikowano

Napisałem chwilę temu exp bota, który działa na każdym serwerze metin2. Jest to odrębny program nie ingerujący w pliki metin2.

Zainteresowani ? Zapraszam na priv ;)

Bot potrafi:

-uzywac pelerynek

-podnosic przedmioty

-bic moby

Jest to v1. W planach uzywanie skili itd

hGj7Xs8.png

Opublikowano

"Nie, WH atakuje moby w pobliżu a postać stoi w miejscu." - Mi chodzi o to ze gdy ostatnio korzystalem z WH , wyrzucalo mnie z Gry gdy jakis grac zaatakowal moba w poblizu , czyli dopuki stalem i WH nawalało moby bylo ok ale gdy jakis inny gracz w poblizu zaatakowal moba od razu mialem DC . Teraz tez tak jest ?

To jakiś bug chyba, ja się nie spotkałem jeszcze z czymś takim.

Na Pandorze normalnie gracz stał obok mnie a WH sobie atakowało automatycznie moby.

Opublikowano

"Na Pandorze normalnie gracz stał obok mnie a WH sobie atakowało automatycznie moby." nadal mnie nie rozumiesz ...
Chodzi mi o to że :
Gdy inny gracz ZAATAKUJE jakiegoś moba w pobliżu a ja bede mial wlaczone WH , to mnie wyrzuci z gry ... Stac może i nawe 10 graczy ale jeśli zaatakuje któryś moba to mnie wywala ... tzn wywalolo gdy korzystałem ( ok. roku temu ) .

Opublikowano

Yhym , być moze zostalo to juz poprawione ...
Wracając do problemu z MOD'em 
Wiec tak : wypakowywuje go do foldera z metkiem , wszystkie pliki podmieniam , i chce odpalic przez Luncher Mod'a , ale pokazuje mi sie tylko okienko moda a  gdy naciskam " start Mod " nic sie nie włącza ... 

Co robie źle ?
Sprawia rozwiązana , skopiowałem folder po folderze i teraz działa ... dlaczego ? to tylko moj PC wie :)
----- wywalanie z gry -----
Ale ... no niestety ... wywala mnie z gry zaraz po uruchomieniu Exp bota .... powylaczalem wszystkie opcje ( szybkosc ataku itd ) , Właczylem tylko exp bota , ale i to nie pomoglo ... 3-4 sek po uruchomieniu i mnie wywala ... 

Opublikowano

Tak spatchowalem , bo nawet przed instalacja Mod'a go uruchomilem , przeszedlem sie postacia po czym wylaczylem i zainstalowalem moda :)

Uruchamianie jako Admin tez nie Pomaga .

Opublikowano

Jaki masz system? polecam w modzie nie uruchamiać zbyt dużo ale pele auto pot expbot ewentualnie możesz włączyć funkcję na modzie 'nie widziany atak' wtedy biega szybko bije, pele ustaw na opóźnienie 5.6 sekund dystans 9k co do całego metka spróbuj na nie spatchowanego clienta pandory wypakować moda no i zobaczyć, jeżeli będzie się powtarzać jak wczesniej to wina leży po stronie systemu, u mnie tak to działa, w sumie mam kilka zrobionych clientów na poszczególny drop i nie widzę problemu.

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Mam  MV C++ 2008 , zainstalowany juz dawno i nadal sa te problemy ...
Mam win 7
Wiem , probowalem juz ogarnac te opcje , ale nawet GDY zostawie samego " exp bota " ( tj. zeby postac tylko biegala i bila moby ) to i tak wywala :c

Gram na PL'u .
szeffjakub - Wielkie Dzieki !!!
zmiana ustawien pomogla , teraz wszystko pieknie smiga , Dzieki ! ! ! :D

Trzeba tez uwazac aby nie przesadzic z szybkoscia ataku , ja daje ok. 150 ( to tak dla ludzi ktorzy maja podobny problem :P )

Temacik do zamknięcia ;) / Dzieki wszystkim którzy pomagali .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...