Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze halloweenowe zdobycze

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy zapewne dobrze wiemy, z okazji Halloween dodano event - Cyrk Rubikubi, w którym wygrać można wiele ciekawych nagród.

Więcej info na temat wydarzenia: http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board9-newsy-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/2178-cyrk-rubikubi/

W poniższym temacie można pochwalić się, co udało nam się do tej pory ustrzelić.

Ja do dnia dzisiejszego miałam wyjątkowego pecha w tej instancji - albo trafiałam na słabo zgraną grupę, albo w skrzynkach nie znalazłam nic ciekawego.

Dziś jednak szczęście mi nieco dopisało i udało mi się zdobyć pięknego aniołka (niestety tylko na 30 dni) - Merek Ariate (pet buffujący 3 zwojami, żywnością i napojami). Jest przesłodka. *.*

345901414956925737114.jpg

Dodatkowo ustrzeliłam Komodę z dekoracją na Halloween (2 szuflady), z czego również jestem zadowolona, gdyż moje szafki i komody wypełnione gratami już pękały w szwach.

362661414956925737114.jpg

Oczywiście zamierzam katować Cyrk do samego końca, więc lista moich nagród z pewnością się powiększy. :P

Czy ktoś jeszcze chciałby się pochwalić swoimi zdobyczami? ;)

Ogólne przemyślenia na temat eventu bardzo mile widziane.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam, że 26. listopada event zostanie wyłączony. Macie ostatnią szansę na złapanie czegoś fajnego. ;)

Może będziecie mieć więcej szczęścia do nagród i motywacji do codziennego odwiedzania cyrku niż ja. :(

Opublikowano

Trafiłaś w sedno. :P Każdy wypad do cyrku kosztuje - chociaż nie są to ogromne pieniądze, ale przy większej ilości wejść ta liczba znacznie rośnie. Zakładając, że pójdziesz do cyrku 30 razy, płacąc za każdym razem 2kk (na początku eventu karta była tańsza), to i tak jest to 60kk, czyli 1 gold pack, a prawdę mówiąc wygranie czegoś konkretnego, co przewyższało wartość gold packa, nie było takie łatwe. Zwłaszcza, że wypad nie zawsze się udawał, jeśli trafiłaś na niezgrane pt.

Ja ogólnie wygrałam 2x Merek Ariate, Komodę z Dekoracją na Halloween, jeden zwój wejścia do cyrku, niektóre części stroju Ariate (te nadające się jedynie do wyrzucenia :P), kilka medali ceranitowych/mithrilowych (tylko 1 ceranit) i chyba nic więcej wartościowego, a byłam w cyrku z 25 razy. Zwój nadal nie zszedł z brokera, więc go pewnie sama wykorzystam, komoda stoi w domku, pety się skończą, bo są na 30 dni, więc tak naprawdę jedyny pożytek mam z medali i trochę z tej komody. Jestem troszkę zawiedziona. ;)

Ale niektórzy mieli więcej szczęścia i wylosowali naprawdę fajne itemy warte ~150kk już w pierwszych dniach eventu, więc są z niego na pewno zadowoleni.

Opublikowano

Bo jest to event specjalnie na zarobek kasy. Żeby było łatwiej kup kartę w aion shop... No i kupują ludzie i sprzedają w grze, wzbogacają się szybko i to właśnie oni będą dyktować ceny na rynku, bo to ich będzie na wszystko stać. Taka faworyzacja ludzi ładujących kasę w grę :) Ale to norma.

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...