Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka loteria Solorius

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100321417892117737114.jpg

Na grudzień 2014 i styczeń 2015 przygotowano szereg różnorodnych konkursów i eventów.

Jednym z nich jest, znana już niektórym, loteria Solorius, polegająca na kolekcjonowaniu kart do gry, które można następnie wymienić na cenne nagrody.

Będzie ona trwała od 2.12.2014. do 31.12.14. i każdego dnia gracz ma możliwość otrzymać jedną, losową kartę po 30 minutach aktywności w grze.

Łącznie do zdobycia są 24 różne karty.

Ważne informacje w pigułce:

• Konkurs trwa od 2.12. do 31.12.
  • Aby otrzymać kartę, należy być zalogowanym w grze 30 minut (bez przerw).
  • Karty dostarczane są przez pocztę następnego dnia.
  • Event obejmuje jedynie konta stworzone po 28.11.14. oraz postaci o poziomie wyższym od 15.
  • Karty można kupić w Aion-Shopie: sztukę lub pakiet 24 i 100 kart.
  • Jeśli uda Ci się, zebrać wszystkie 24 karty, to otrzymasz jednorazowo każdą nagrodę z listy.

Więcej informacji na temat wydarzenia: http://pl.aion.gameforge.com/website/news/event_solorius_lottery_2014/

Nagrody do zdobycia:

238701417892117737114.png

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Od siebie dodam, że Godstone "Khrudgelmir's Silence" czyli "Milczenie Khrudgelmira" to:

http://aiondatabase.net/en/item/168000037/?sl=1

10% szans na Silence, który będzie trwał 10 sekund. Normalny silence ma tylko 5% szans na 8 sekund. Przez wielu uznawany jest za zbyt OP (tzn, przez postaci magiczne) - zwłaszcza jeśli będzie z niego korzystał doświadczony Glad z extend bronią. Jest praktycznie niemożliwy do zdobycia - zwłaszcza z tego "eventu" bowiem rok temu ktoś testował szansę na wypadnięcie 24 kart i jedna nie spadła na paręset skrzynek, które kupił z IS. Słyszałem pogłoski, że ktoś miał niesamowite szczęście i dorwał na którymś z starszych serwerów po czym wołał ok. 5kkk. Nie wiem czy to prawda, że komuś spadł ale smutna prawda jest taka, że jest tyle wart.

Opublikowano

Masakra. Nie miałabym nic do tego kamienia, gdyby nie to, że karty dostępne są w Aion Shopie.

Gdyby mi się przypadkiem cudem trafił, to zostawiłabym go dla siebie. ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i po wszystkim. Udało się Wam wymienić karty na coś ciekawego?

Jeśli chodzi o mnie, to ten event okazał się być totalną klapą i nie wygrałam z niego zupełnie nic. :D Co prawda jest w tym też trochę mojej winy, bo nie byłam codziennie online w grze przez 30 minut (często wchodziłam jedynie odebrać płatki i poty).

// Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...