Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd na stronie z refami.

091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec refów musiał nastapić, ale nagrody musimy dostać bo przecież zakończenie tych refów miało być bodajże 11 listopada więc to by było niedorzeczne ;)

Opublikowano

Było gdzieś napisane że wprowadzają nowy system referali :)
Jak znajdę to wrzucę screena :*

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Sprawdźcie sobie status serwera po angielsku i przestańcie bzdury wymyślac. Oficjalne stanowisko riot to błąd systemu, który starają się naprawić. Nie dość, że nie wprowadzają nowego systemu, to prawdopodobnie opóźni to jego wprowadzenie.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

"Witaj Przywoływaczu!
Dzięki za zgłoszenie tego błędu. Niestety, stary program RAF idzie w zapomnienie i każdy obowiązkowo przejdzie na nowy system ZZ. Jesteśmy świadomi jego występowania i staramy się go rozwiązać. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci kiedy zostanie on naprawiony. By uniknąć zamieszania i rozczarowania wśród naszych graczy staramy się podawać konkretne daty tylko wtedy gdy wiemy, że będziemy mogli ich dotrzymać.Doceniam Twoją cierpliwość i zrozumienie w obliczu tych problemów. Daj mi proszę znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania."

z tego wynika że raczej już nie dostaniemy nic ze starego systemu choć mogę się mylić

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

"Witaj Przywoływaczu!

Dzięki za zgłoszenie tego błędu. Niestety, stary program RAF idzie w zapomnienie i każdy obowiązkowo przejdzie na nowy system ZZ. Jesteśmy świadomi jego występowania i staramy się go rozwiązać. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci kiedy zostanie on naprawiony. By uniknąć zamieszania i rozczarowania wśród naszych graczy staramy się podawać konkretne daty tylko wtedy gdy wiemy, że będziemy mogli ich dotrzymać.Doceniam Twoją cierpliwość i zrozumienie w obliczu tych problemów. Daj mi proszę znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania."

z tego wynika że raczej już nie dostaniemy nic ze starego systemu choć mogę się mylić

A ja się pytam jakim kuźwa prawem oni zablokowali w takim razie dostęp do strony? Mimo że jeszcze nie ma nowego ZZ miał być w pre sezonie.

Opublikowano

Jak up.

Wprowadzają nowy system, niestety ale nie wiem jaki on będzie (jeszcze ;P)

Nie wbije diamentu ... -.-

Opublikowano

Moim zdaniem to tylko poprawiają tą stronę czy cuś, raczej nie zmieniają tych refów ;) A raczej przełożą datę wprowadzenia nowego systemu, ze względu na aktualne problemy

916741414680034286162.png

Opublikowano

przecież już były informacje jakie będą zmiany... 

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/nadchodzace-zmiany-w-systemie-zapros-znajomego

po prostu nie będzie się już rp dostawało.. 2 skiny dalej do zdobycia ale za mniejszą ilość refów.. a każdy ref to 1000ip

Tak ale mieliśmy mieć 30 dni na odbiór naszych nagród!

A strona nie działa a termin się zbliża.

Opublikowano

Tak ale mieliśmy mieć 30 dni na odbiór naszych nagród!

A strona nie działa a termin się zbliża.

Często jest tak że jeden rioter mówi to a drugi tamto.. Możliwe jest że riot zmienił zdanie na ten temat ponieważ przeraził się ilością oszustw na refach. I się nie zdziwię jeśli tak się stanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...