Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam telefon z Androidem do 500-600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać,więc tutaj zamieszczam temat.

Szukam telefonu,najlepiej z androidem do 500-600 zł

Mój obecny to LG Swift L5 i denerwuje mnie ciągle zamulenie tego telefonu (nawet po formacie). FB niekiedy się muli nie miłosiernie,nie mówiąc o innych aplikacjach.Na telefonie nie gram dużo ,służy on głownie do aplikacji społecznościowych,ale od czasu do czasu coś pykne.

Uczeń
Opublikowano

@sxa Dzięki :)

W międzyczasie przyglądałem allegro i patrzałem też telefony Pretigio. Co o nich myślicie ?

wedlug mnie nie warto.

te telefony ktore podalem starcza do wszystkiego bez zadnych scinek.

szedłbym tutaj w strone xperi M

Opublikowano

Sony Xperia M

wedlug mnie nie warto.

te telefony ktore podalem starcza do wszystkiego bez zadnych scinek.

szedłbym tutaj w strone xperi M

Obecnie ma L5 i przeskakując na M ma mu się coś poprawić? 

Jedyna sensowna propozycja z twojej strony to: 

LG Swift L9 II

Ale to gdy konieczna jest karta pamięci. 

Jeżeli 8/16 GB Ci wystarczy, to polecam Moto G. Najlepszy telefon w takim budżecie, ostatnio wersja LTE była na promocji (różni się tym, że ma slot na kartę pamięci) dlatego jak dorwiesz wersje LTE, to zapomnij o LG. 

Jest jeszcze L90, ale ma słabszy ekran od L9. 

lownfast

Opublikowano

@escaperz.lordm

Moto g jest juz za 600? Ostatnio jak paczalem bylo trochu wiecej, no nic :-)

http://allegro.pl/motorola-moto-g-xt1032-8gb-black-czarny-24h-i4733557545.html 

jak widać są nawet taniej, oryginały z polskiej/europejskiej dystrybucji ;) widocznie musisz zerkać 'nieco' częściej ;)

@top

Uzywki wchodzą w gre? Jezeli tak to xperie z przy dobrej okazji powinienes zlapac 

Bez gwarancji, z rozbitym ekranem, czy bez płyty głównej? :D

lownfast

Opublikowano

@macio443 Czemu Prestigio "gówno w każdym calu" ? Mój kolega z podwórka ma i nie narzeka :)

Bazujesz na jednostce czy na większości z tego forum i innych?

Prestigio, kolejna polska firma, czyli kup smartfon i support ma cię od teraz w d***e ;_;

Opublikowano

Wiecie,poznałem tylko 2 złe opinie( nie czytałem na internecie innych,bo zbytnio nie mam czasu ) :)

Ale skoro mówicie,że Prestigio nie to ok :)

Opublikowano

Prestigio tak jak GoClever. Typowe gówno na procesorze Mediateka. Z GoCleverami też radziłbym uważać, koleżance się zepsuł ekran z niewiadomych przyczyn, wysłała na gwarancję i odesłali spowrotem z dopiskiem "Telefon został zawilgocony". GZ.

#teams4bal

Opublikowano

Siema, taniej to jakiś starszy flagowiec typu SGS 2, a tak to za taką cenę masz dylemat SGS 3 vs. HTC One X. Osobiście wybrałbym HTCka tyle, że One X +. Chyba, że bardziej Ci się podoba tandetny plastik Samsunga.

motorhead01.png

Opublikowano

Siema, taniej to jakiś starszy flagowiec typu SGS 2, a tak to za taką cenę masz dylemat SGS 3 vs. HTC One X. Osobiście wybrałbym HTCka tyle, że One X +. Chyba, że bardziej Ci się podoba tandetny plastik Samsunga.

SGS3 hahaha co jeszcze?
Opublikowano

Nadal się nie nauczyliście że gdy telefon jest tani, trzeba sprawdzać miejsce wysyłki?

Przedmioty wysyłane są od zagranicznych dostawców, hurtowni i czas dostawy trwa 10-35 dni robocze.

Szukaj czegoś polskiego. Chyba że chcesz telefon z hurtowni w Singapurze, twój wybór. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...