Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa wersja ng :-) 8.21

Bandita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lecz nie zrobili jeszcze obejścia anti cheat Cipsoftu więc możesz sobie popykać 3 dni i np Ban.... zalecam poczekać troszkę aż już będzie zrobione te obejście lub przerzucić się na blackd :]

Opublikowano

Zainstalowałem to NG wszystko ładnie chodziło do póki nie zrobiłem reloga... po zalogowaniu się ponownie konto zostało zbanowane :|

Opublikowano
Uwaga! Cipsoft rozdał bany 600 osobom które zaingerowały w kod programu. Podobno został wprowadzony nowy system raporowania. Raporty wysyłane są automatycznie do cipsoftu gdy gracz wprowadzi zmiany w kliencie. Tak więc w trosce o bezpieczeństwo użytkowników polecam zaprzestanie botowania na jakiś czas. Chodzą pogłoski, iż tibia bot ng przestał być bezpieczny, zatem radzę poczekać do wprowadzenia łatek ze strony tibia bot ng team. Używanie lighthacków, MC itp. również wiąże się ze sporym ryzykiem zbanowania konta.
Opublikowano

Moim zdaniem to było takie coś że jak ludzie uruchomili starszego ng pod tibie 8.21 i wywaliło im debuga.. wysłali i ban, a tera każdy mówi że ban jak włączysz bota, ja podmieniłem hooki i hulam wersją 4.5.0 pod 8.21 i all git, sądze że jest bezpieczny, jak dostane bana to napisze xD

Xal%20Guardian.png

img_14786_normal.gif

• Dodaj nową pozycję...