Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hangman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam ogromniasty problem. Kupiłem CS:GO (legalnie, żeby nie było), aktywowałem klucz, ściągnąłem ze Steam'a. Na początku wszystko się zapowiadało OK, ale niestety zaczęły pojawiać się problemy. 

1. Kosmiczny ping (150-200) tak z dupy. W innych grach online ze Steam (np. America's Army 3) jest OK. Jedynie problem ten występuje jeszcze w DayZ. Reszta gier chodzi dobrze. Warto zaznaczyć, że internet mam dobry: strony się ładują szybko, a do gier multi zawsze wystarczał. Dodatkowo jak sprawdzam ping przez cmd to jest w normie. Dopiero jak wchodzę do gry skacze do ogromnych wartości. 

2. W CS:GO na mapach mam różne bugi: i świetlne i tekstur i w ogóle grac się nie da. Podobna sytuacja nigdy mi się nie zdarzyła, tylko w DayZ (a te dwie gry - CS:GO i DayZ kupowałem w tym samym dniu).

Co mam zrobić? Trochę szkoda, bo naprawdę napaliłem się na tego CS'a. W 1.6 grałem długo i często i w końcu postanowiłem przenieść się na "nową generację". A tu takie cyrki. :/

P.S.: Na dzień dzisiejszy nie mam możliwości zrobienia screenów, ale w najbliższym czasie je dodam

Opublikowano

Dzisiaj zdarzyła się bardzo dziwna rzecz. Wchodzę do gry, żeby porobić sreeny, a tu gra wygląda normalnie. Te wszytskie bugi tekstur i bugi świetlne - zniknęły, z dnia na dzień. Także ten problem rozwiązany :)

Również ping spadł do ok. 80 - 100 ms. Jednak dalej nie jest to zadowalająca mnie ilość. Da się grać, ale mogłoby być lepiej. Co zrobić?

Specyfikacja komputera:

Procek -> Intel Core 2 Duo CPU E8400 - podkręcony z 3.0 GHz do 4.22 GHz - działa stabilnie, nic się nie przegrzewa itd.

Karta graficzna -> AMD Radeon HD 6900 Series - nie kręcona, nie modowana

Karta sieciowa -> Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

4GB RAM'u

System Windows 7 64-bit

Jakby coś jeszcze było potrzebne to pytajcie.

I jeszcze słowo przed screenami - w speedtest mój ping wynosi ok. 80, ale kiedy sprawdzam ping w cmd (a to mi się wydaje wiarygodniejszym źródłem) mam akceptowalne wartości tj. 40-60 ms

A więc:

vLVFoN.png

1LayZ3.png

iBBsme.png

7wls0w.png

Opublikowano

To że masz dużo większy ping na ofic. serwerach CS:GO to nic dziwnego, gdyż są one zlokalizowane poza Polską.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...