Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd się biorą dzieci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3lo 3lo 3-2-0 :)

Mam do was pytanie. W jaki sposób dowiedzieliście się skąd się biorą dzieci? Co mówili wam rodzice? :D Ile mieliście lat? :D

W moim przypadku pytałem się rodziców :D Mówili mi że  dzieci biorą się z brzucha kiedy rodzicie się bardzo kochają. :D

wuo1.jpg

Opublikowano

Od małego wiedziałem, że dzieci rodzą kobiety, nikt mi nie mówił, że "rodzicie znajdują dziecko w kapuście albo bocian je przynosi". A w jaki sposób się to dokładnie dzieje dowiedziałem się może jak miałem z 9 - 10 lat, ale wszystko to odbywało się jakoś w sposób bardzo naturalny i nie było to dla mnie nic niezwykłego, po prostu natura, biologia.

Opublikowano

Dowiedziałem się gdy zobaczyłem moje dwa shih-tzu robiące to w kuchni, a po paru tygodniach musieliśmy odbierać poród. :P

Opublikowano

Bocian przynosi i, że z kapusty, słyszałem dwie wersje B)

@ down

Bo jesteś. I co w tym dziwnego? -.-

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Z kanałów ściekowych, krokodyl zrobił dziecko i rodzice mu ukradli D:

A tak na serio to że bocian kupkę strzelał xD

76561198115213832.png

Opublikowano

Nie lubię dzieci a w szczególności małych, więc się nie pytałem. Ale przyszły czasy podstawówki i starsi bracia powiedzieli młodym co nieco o dorosłym życiu i każdy wiedział że się dzieci biorą tam gdzie słońce nie dochodzi ;d

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dowiedziałem się stopniami, między 4 a 5 klasą podstawowki :D bardzo długo myślałem że dziewczyny mają taką szparę bez niczego (warg itp. ) z przodu i przerazony odkrylem ze caly ten system biegnie znacznie dłuże i inaczej wyglada xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...