Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje kupna kompa 2k.

CortezKpz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar sobie kupic komputer do 2000zł. Bedzie mi on służył do gier typu metin2, cs, oraz jakies lepsze gry typu Fifa, Outlast oraz do renederowania filmikow na YT, oraz  aby sie w miare szybko renderowały ;) Dodam iż komputera w całości nie bede kupował tylko gdzieś w 2 miesiące po kolei bede sobie kupowal czesci a na koncu go poskładam. Nie potrzebuje tego komputera na JUŻ tylko postanowilem sobie ze kupie komputer i prosze aby kwota nie przekraczala 2000zł. Moze być +/- 100zł. Czekam na propozycje ;)

Opublikowano

Kupowanie po kawałku to najgorsza rzecz jaką można zrobić.

Uzbieraj 2000zł i wtedy przyjdź.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Ale czy ja prosiłem o to aby ktoś się wypowiadał czy dobrze, czy źle robie? Wydaje mi się, że to jest moja decyzja. Czekam na propozycje, będę bardzo wdzieczny.

Uczeń
Opublikowano

Ale czy ja prosiłem o to aby ktoś się wypowiadał czy dobrze, czy źle robie? Wydaje mi się, że to jest moja decyzja. Czekam na propozycje, będę bardzo wdzieczny.

jak mamy ci cos polecic teraz jak za 2 miesiace cena bedzie inna. pomysl troche.

!up

lepiej poleciec odrazu z i5 według mnie

Opublikowano

jak mamy ci cos polecic teraz jak za 2 miesiace cena bedzie inna. pomysl troche.

!up

lepiej poleciec odrazu z i5 według mnie

Nawet nie chodzi tylko o cenę. Podzespoły leża, marnują się. Gwarancja leci w dół...bez sensowne kupowanie po kawałku.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...