Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD - dwa bony i więcej ....

snobby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre pytanie, sam ostatnio nad tym kombinowałem troche, ale moja wiedza nt pythona jest zerowa, wiec pewnie dlatego nic nie wymyslem;] Pewnie w uitooltip to sie edytuje

Opublikowano

Witam,

Rozpakowałem root , lecz napotkałem problem plik uitooltip.py jest u mnie pusty. Działam na plikach Terenzo. Używam programu M2ToolUP by Terenzo, wiec raczej nie mogło mi źle rozpakować root. Czy mógłbyś mi podać zawartość pliku??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm , a jak byśsprubował dodoać dodatkowe 2 bony tak jak do zbroi ?

Od strony navicata jak sie dodaje bonusy to działają one normalnie ale nie są widoczne w itemie.

Opublikowano

Edytuj item_proto w kliencie 

...

Quarel, to co dałeś fakt - działać działa i autorowi pewnie o to chodziło, ale nie wiesz może, co odpowiada za widocznośc włożonego KD? Gdy zostanie on włożony, widać tylko 1 bonus.

Opublikowano

...

Quarel, to co dałeś fakt - działać działa i autorowi pewnie o to chodziło, ale nie wiesz może, co odpowiada za widocznośc włożonego KD? Gdy zostanie on włożony, widać tylko 1 bonus.

Zobacze wieczorem jak na laptopie bede bo na szybko to robilem i nawet w grze nie sprawdzilem

/edit albo teraz zrobilem, ale na 2 a nie 3 bony bo 2 jeszcze w miare pasują a zeby 3 były musiał bym powiekszyć okno a nie mam czasu teraz tego robić

4xJ3Dbn.png

powinno dzialać

http://wklej.to/SFCxE

trzeba też podmienić w uitooltip cał def, jak coś szybkośc ruchu na ss to bląd w moim item_proto.

sygna1.png

Opublikowano

po paru przymiarkach i wkońcu zadziałało :) 3 bona nie wyswietla tylko 2 :). Pozostaja jedynie kwestie estetyczna, ale to kiedy indziej. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...