Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite przyszłość ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra ma jeszcze większą przyszłość od tego całego szajsu jakim jest lol. : )
Wystarczy tylko spojrzeć na to jakie hi-rez wnosi pomysły do Smite na jego urozmaicenie.

Opublikowano

Ta gra ma jeszcze większą przyszłość od tego całego szajsu jakim jest lol. : )

Wystarczy tylko spojrzeć na to jakie hi-rez wnosi pomysły do Smite na jego urozmaicenie.

tak było.

to co hi-rez robi ze smitem to ludzkie pojecie przechodzi, riot powinien sie uczyć od nich. jedyny minus smite jaki istnieje według mnie to lagi wieczorem ale ostatnio chyba zaczeli z tym mocniej walczyc <_<

no ale poki co nie ma lepszej moby, polecam

Opublikowano

Gra nie upadnie jest chyba pierwszą lepszą  mobą z 3 osoby jaką przyszło nam po grać,jest dużo trybów gry i gra się nie nudzi wiele postaci. Polecam 

Opublikowano

Ciężko stwierdzić, wszystko zależy od reklamy. Bez niej nie będą przychodzić nowi gracze. Rozgrywka jest świetna, dlatego uważam, że coś z tego będzie. ;)

Opublikowano

Nie no tak się pytam bo gra mi się bardzo spodobała i nie chciał bym przestać w nią grać przez to że będzie mało graczy do rozgrywki lub innych nie za ciekawych wydarzeń ogólnie bardzo mi się smite podoba mam konto od 2012 roku z beta testów xD ostatnio wróciłem do gry wbiłem 15lvl gram ciągle hun batzem <3 mam na nim 3 master tier i kupiłem skina gra dla mnie warta uwagi dlatego myślę że poświęcę dla niej trochu czasu dzięki za odpowiedzi ;) 

Opublikowano

Smite jest grą bardzo dobrą, ale nie zapominajmy że LoL też taki był w swoich I chwilach, nie zamierzam tutaj krytykować Hi-Rez bo nie mam ku temu żadnych podstaw, jednakże zobaczymy czy będą utrzymywać te samo tempo, po osiągnięciu większej ilości graczy.

Każdy może to zrozumieć, że jeśli więcej graczy to większa motywacja itp. No właśnie nie, gdy już osiągnie się jakąś pulę, wtedy "podaje" się coś nowego tylko żeby utrzymać graczy "przy życiu" :) Chociaż mam nadzieję że Hi-Rez nie zwolni, bo Hel jest najlepsza !

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

tak było.

to co hi-rez robi ze smitem to ludzkie pojecie przechodzi, riot powinien sie uczyć od nich. jedyny minus smite jaki istnieje według mnie to lagi wieczorem ale ostatnio chyba zaczeli z tym mocniej walczyc <_<

no ale poki co nie ma lepszej moby, polecam

Lagi ? zalecam kupić lepszy komputer lub internet jak ktoś ma kompa 3gb ramu i neta z orange to niedziwne że są lagi , ja gram głównie wieczorem ze znajomymi i nikt z moich znajomych się nie skarży na lagi ja także ! W weekendy gramy tylko rano/popołudniu .

Hi-rez jak coś dodaje to wcześniej testuje i jest to tak napisane aby nie było lagów , tak potężna firma posiada też bdb maszyny.

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Lagi ? zalecam kupić lepszy komputer lub internet jak ktoś ma kompa 3gb ramu i neta z orange to niedziwne że są lagi , ja gram głównie wieczorem ze znajomymi i nikt z moich znajomych się nie skarży na lagi ja także ! W weekendy gramy tylko rano/popołudniu .

Hi-rez jak coś dodaje to wcześniej testuje i jest to tak napisane aby nie było lagów , tak potężna firma posiada też bdb maszyny.

To ty chyba gry pomyliłeś skoro sądzisz, że wieczorami nie ma lagów w smite.

Komputer mam dobry, internet również i ba... pewnie lepszy od Ciebie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...