Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft by Zyczu - problem z pobraniem 1.8.

zembu4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywal zyczu pobierz keinetta. Jak chcesz mieć skiny to mineshafter launcher taki jak na premce tylko że możesz mieć skiny i pelerynki ale pelerynki były kiedyś zbugowane, a teraz nie wiem czy są zbugowane.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że nie ma sposobu żeby naprawić launcher od zycza? Dodam jeszcze, że ten błąd zaczął się pojawiać gdy pobrałem Javę 8. Czy ma to jakieś znaczenie?

Opublikowano

Instalowałeś kilka modów na raz tak? Spróbuj zreinstalować launcher i dodwaj po dwa mody i sprawdzaj czy działa. Po jakimś czasie jak już dodasz odpowiednią ilość to zobaczysz gdzie i na jakim modzie wyskakuje błąd. Spróbuj. Jednemu panu już ten pierwszy video poradnik pomógł może spróbuj jeszcze raz?

Kappa.

Opublikowano

Nie mogę znaleźć nigdzie solucji, to co już Ci podałem pomagało zazwyczaj innym. 1.8 czysty nie musi być na zyczu, keinett launcher jest równie dobry.

Link : http://keinett.com/

Spróbuje jeszcze coś poszukać, ale wątpię że znajdę. Ty spróbuj zmienić launcher i napisz czy działa.

Kappa.

Opublikowano

Keinett działa bardzo dobrze, tylko że mi zalezy, żeby mieć wgranego skina. Znalazłem kilka tutoriali jak go wgrać na keinett ale żadem nie chce działać. Słyszałem, że można wgrać skina do resource packa, to prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...