Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tancerz Ostrzy - Dyskusja ogólna.

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gram w margonem +/- 5 lat. Jestem w stanie pomóc nowym Tancerzom. Zachęcam do zadawania pytań:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz nosić zwykłe/unikatowe eq to 

20 - 23 Demony (Siedziba Maga - Eder)

23 - 25 Mrówki

25 - 30 Zulusy

30 - 34 Ghule

34 - 42 Orki

42 - 45 Orki

45 - 50 Pszczoły/Galarety

50 - 55 Wermonty

55 - 60 Demilisze

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz nosić zwykłe/unikatowe eq to 

20 - 23 Demony (Siedziba Maga - Eder)

23 - 25 Mrówki

25 - 30 Zulusy

30 - 34 Ghule

34 - 42 Orki

42 - 45 Orki

45 - 50 Pszczoły/Galarety

50 - 55 Wermonty

55 - 60 Demilisze

Błąd lekki :P of 42 do 45 można lajtowo bić zbójów, do tego tancerz ma dużo odp. na trutkę, przez co lajtowo poradzi sobie z grupkami, ponieważ tam w prawie każdej grp 3,4 jest łowca który nawala od trutki  :D

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

Moim zdaniem Tancerz Ostrzy jest dobry do PVP od 47lvl.

Na exp jest cienki, szczególnie trudno mu expić na Berserkerach.

Dodam że od 165 z ekwipunkiem z lekaniem od Ogrów radzi sobie o niebo lepiej :-)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Dodam że od 165 z ekwipunkiem z lekaniem od Ogrów radzi sobie o niebo lepiej :-)

Najpierw trzeba wbić taki 165, powiem ci, że od 1lvl zaczynając ze zwykłym eq tancem jest trudno, ta profka wymaga dobrego eq

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

Najpierw trzeba wbić taki 165, powiem ci, że od 1lvl zaczynając ze zwykłym eq tancem jest trudno, ta profka wymaga dobrego eq

Profesja wymaga ot tyle czasu czy chęci, no i jest niezwykle trudną do grania solo (e2,herosy)

@1361622928-U485574.pngBUSOLINI

Ale i tak trzeba mieć dobre eq/umki, by na auto walce tam cisnąć.

W kwestii umek jest forum, oraz wiele pomocnych graczy. Gorzej już jest z eq, które jest bardzo drogie z doświadczenia wiem, że cały heroiczny set na 166-170 wyniósł mnie +/- 120m. Oraz na mniejsze poziomy, gdzie heroiczna pomka dla tanca z przewodnika potrafi kosztować 40m, a zbroja z 60m.. :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nie dawno zacząłem grę na mojej kolejne postaci  i mam już podajże 16 lvl.  I mam problem bo itemy itemkami na aukcjach coś tam jest ale z ich braku strasznie jest mi ciężko expić na czymś większym.

Ogółem mój problem polega na tym iż, nie mam gdzie kupować itemków taki standardowych nie uni lub jeszcze lepiej lega czy hero.

Proszę o wypis jakichś handlarzy eq dla Tanca z góry dziękuje!

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

Nie dawno zacząłem grę na mojej kolejne postaci  i mam już podajże 16 lvl.  I mam problem bo itemy itemkami na aukcjach coś tam jest ale z ich braku strasznie jest mi ciężko expić na czymś większym.

Ogółem mój problem polega na tym iż, nie mam gdzie kupować itemków taki standardowych nie uni lub jeszcze lepiej lega czy hero.

Proszę o wypis jakichś handlarzy eq dla Tanca z góry dziękuje!

Na ten poziom ekwipunek dropi z potworków np. szabla na 18 lvl z Nieumarłych, lub biżuteria + szabla z paladyńskiego apostaty.

Robiąc quest u Gebriosa, a dokładniej oba questy (Test margonem i pomoc dzieciakom w odzyskaniu kont) dostajesz dostęp do sklepu w gildii kupców w Karka-Han, gdzie kupisz eq, talizmany od 15-30 poziomu, a po wbiciu 30 poziomu udajemy się na Gobliny / Zulusy i tam dropią pozostałości z EQ, jeśli chcesz zdobyć 1 unikat na 20 poziom, pomocniczą broń, oraz zarobić pare pierwszych setek tysięcy to polecam Kotołaka, w Lesie Tropicieli, niestety elita szczyci się wysoką popularnością.

Liczę na + za pomoc :P

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Na Telawelu nie ma z tym problemów.

Gorzesz na Cronusie, tam zarobek jest mocno obniżony.

Np. na Sekcie zarabiasz tylko na miksturach u Tuni. Do Kendala nie ma po co iść.

Każdy pragnie rozprowadzić swoją gospodarkę jak najlepiej, więc drobna konkurencja i ceny lecą w dół i można zacząć od czegoś innego. 

O ile dobrze zrozumiałem..

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Już Cu tłumaczę co mam na myśli.

Na świecie Cronus idziesz na Zulusy i tam zarabiasz tak jak byś na prawdziwym świecie poszedł na nieumarłych.

Na Berserkach tak jak na zwykłym świecie na Koboldach (czasem nawet gorzej).

baner.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...