Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH + MH + AutoPickUp na PandoraMT2

zipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbowałem różnych ale nie mogłem wh, mh, i auto pickupow ale nic nie działało. Chodzi żeby postać stala w m1 i zbierala sztabki i bila w miejscu i tyle bo na Metin2Modzie nie wiem jak to zrobic

Opublikowano

Wgrałem tego WH, ale stoi w miejscu i tylko jak moby biegną to padają. Chciałem żeby stał w miejscu i bił. Wgrałem też mobber hacka ale też dziwnie działa bo nie luruje automatycznie. A ten PickUP to chyba lepszy jest od Kamera, ale ten nie zbiera sztabek za 10 kk.

Opublikowano

Wgrałem tego WH, ale stoi w miejscu i tylko jak moby biegną to padają. Chciałem żeby stał w miejscu i bił. Wgrałem też mobber hacka ale też dziwnie działa bo nie luruje automatycznie. A ten PickUP to chyba lepszy jest od Kamera, ale ten nie zbiera sztabek za 10 kk.

Na modzie w głównych opcjach(prawy dolny róg) masz coś takiego jak attack in range:

http://i.imgur.com/7vJOE2L.png <--- to jest WH - klikasz w ten "X", stawiasz postać w miejscu i tyle.

Autopickup od kamera nie jest taki zły chociaż nie zawsze działa.

Co do mobber hacka to też nie powinno być problemu:

Mobber Delay - co ile ma lurować czyli ustawiasz np. 2 <-- 2 sekundy

Mobber Distance - z jakiego obszaru/jak daleko <-- ja bym zostawił bo będzie Cię logać z gry jak ustawisz za dużo.

No i tyle. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...