Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego tak jest?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem jak grasz tą ashe, masakra... Nawet jak na brąz. Stary, do ashe składaj z 2 itemy na hp i pancerz/odp na magie. Pierwszy item do ashe złóż, widmowy tancerz, drugi infinity, jako 3 możesz krwiopijec, później anioł stróż, później ostatni szept, i na końcu coś sytuacyjnego. I staraj się tak nie padać co chwile. a i farmisz tragicznie.

Opublikowano

1.Posłuchaj. Padać, nie padam co chwilę to po 1, zgonów nie mam wcale dużo. Gdybym grał słabo, nawet jak na brąz bym teraz przegrywał. 

2.Wolę statika ,zamiast phantoma.   / Farmienia się ciągle douczam.

Jutro/pojutrzę, jeśli dobrze pójdzie wyjdę do silvera  :) Każdy robi build, jaki mu pasuje, czyż nie? Ja wolę grać takim buildem jakim gram.

.

Opublikowano

Jutro/Pojutrze wyjdziesz z silver będąc teraz w goldzie? wow, chyba nawet niejeden challenger by nie zdołał tego dokonać ;)

Nie rozumiem sensu tego zdania..

Jestem w brązie 1.

Do silvera zostało mi wbić 100lp i wygrać serię 3 winów. Czyli jeśli mi sie poszczęści jutro/pojutrze wbiję silvera -m-.  

.

Opublikowano

Nie spinaj tak posladow to wyjdziesz. W sumie to trzeba być hujowym jak siedzisz w brązie, graj op pickami (czyt. Ryze nasus kata, te które 1v5 potrafią wygrać) naucz się robić combo i rozpierdalaj

I nie słuchaj się zjebow typu kondziotozo czy jakoś tak bo kyo normalny składa pd na pierwszy item do ADC? Tak w ogóle ADC ma mały wpływ na gre, tym bardziej w brązie.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Tak czytam te waszy posty i....

Drogi autorze, bardzo się cieszę, że starasz się i próbujesz - dajesz z siebie wszystko.
To co wszyscy tutaj piszemy, czy napisaliśmy, tak do końca nie ma sensu.
To nie jest prawda, że jak siedzisz w bronze to zasługujesz albo że jak przegrywasz to jest to twoja wina.
Dobry kumpel ze studiów (głównie do piwka) również gra w LoLa, popełniał masę błędów, czasami grał okropnie (na Ashe składał 1st item Mroźne Serce), podejmował niesamowite decyzje (a przy tym śmieszne), siedzi w b5 i pomimo tego gra z nim to prawdziwa przyjemność bo nigdy nie zdarzyło mu się zwyzywać drużyny.

Owszem zazwyczaj jest tym drugim przypadkiem z twojej listy (autorze), gram z nim niemal codziennie, ile razy ze mną gra tyle razy wygrywamy :), a na linii gra ze srebrem czasem trafi mu się gold, i daje radę.

Uważam, że gry rankingowe są śmieszne, nie same w sobie ale to w jak perfidny sposób dzielą graczy na lepszych i gorszych, a to prowadzi do konfliktów.
Niestety Riot tak rozwiązał tę kwestię, a nie inaczej i na to nie mamy wpływu.

Tak na koniec, bo zupełnie odchodzę od tematu.
Drogi autorze, jeśli chcesz wygrywać i przy tym mieć satysfakcję z samej gry to graj na luzie :).
Nie słuchaj takich opinii że musisz mainować postać, albo sam carrować grę.
Nie przejmuj się tym, że grozi Ci spadek do niższej dywizji, bądź pozytywnie nastawiony, otwarty na ludzi i ich problemy.
Połowa sukcesu w naszej ukochanej grze to czysta psychologia ;).
Wierzę w Ciebie i wiem że Ci się uda, powodzenia.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim, za wypowiedz.

Odrazu inaczej patrzę na team. Zaczełem teraz wszystko wygrywać :)

Wszystkim wam dziękuje.

Proszę o zamknięcie tematu :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...