Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4death.pl Syf jaki może być/ bug na bugu, błąd na błędzie

xShejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników ostatnio bardzo zawiodłem się na serwerze 4death nie dlatego że tam gra mało osób ale dlatego że administrator wszystko olewa, jest niekompetentny i mówiąc prosto z mostu głupi :p
Przedstawię Wam kilka ciekawych faktów i tych mniej ciekawych (serwer to dno a administrator to studnia ale bez dna :D )

Nie miałem na celu obrażać tu drogiego admina ale mam na to dowody że jest niekompetentny i nie nadaje się na prowadzenie serwera.

-Pierwsza sprawa to jego lenistwo albo co bardziej mnie przekonuje nieumiejętność sprawdzenia logów.
Nie raz prosiłem go aby sprawdził logi danego gracza bo używa hacków (wiem z używał bo sam widziałem) a on że później czy coś, według mnie nie potrafi sprawdzić logów i wykryć kto gra na multihacku lub innym bocie.

-Druga sprawa, na serwerze główną walutą są punkty zabić "PZ" na bocie w ciągu 3-4h można naklepać 100k pz a za to 100k można kupić zbroje lub broń VIP która w IS kosztuje około 30zł, (prawie cały serwer na tym ciśnie ale przecież admin nie zbanuje 80% serwera) CJ czy Ty taki głupi jesteś że nie wiesz o tym czy tylko udajesz  ?

-Trzecia sprawa to bug polegający na możliwości dodania dowolnego kd do strzały przeciągając strzałę na odpowiedniego NPC robił on w niej wolny slot (npc służył do wyjmowania np. jednego z trzech włożonych kd do broni), oczywiście CJ zamiast zablokować możliwość robienia slotów w strzale to zablokował wyciąganie kd i teraz można wyciągnąć ale wszystkie 3 :> Stwierdzam że nie potrafił  zrobić tak aby zablokować tylko strzałę więc zrobił jak umiał :p

-Czwarta sprawa to łamanie własnego regulaminu pewien gracz grając ninją daggerem (bo tylko na ninjii można było założyć strzałe która dawała 45% na daną klasę) został zgłoszony na forum gdyż było zabronione używanie tych strzał (wcześniej CJ mówił że za takie coś jest perm) gracz dostał bana ale za 2 dni został odbanowany bo ładnie przeprosił, co to ma być jakieś ulgi ?

Jeśli dalej chcecie grać na tym syfie gdzie traktują tam ludzie jak śmieci to proszę bardzo, zainteresowanym mogę podsłać ciekawe  SSy m. in. ze strzałą i włożonym do niej kd jak i inne.

Opublikowano

Gdyby CJ jednak wziął się za niego i za siebie to  by postał :p
Tam każdy na bocie leci żeby wbić 250lvl i zabójcę na poziom P który daje 80 na luda.
A z tym zabójcą nie tak łatwo bo:
pierwsze 26x po 50 kili do m1 potem z m1 do m11 na którym wchodzi na G1 potrzeba 1100  zabójstw z a G1 do P na każdy poziom z g1 na g2 potrzeba aż 150 killi.
Jeśli wyżej pomyliłem się o kilka killi to przepraszam ale wiem że od 0 do P potrzeba 3500 zabójstw a żeby taką liczbę osiągnąć w m1 jest praktycznie niemożliwe jeśli nie ma się eq (a skąd ma nowy gracz mieć na dodania 6/7 skoro 1 dodanie kosztuje 750pz) a za 1 zabójstwo dostajesz 10pz :D
Nie dziwię się że prawie cały serwer jedzie na bocie ;p

Opublikowano

Pamiętam że kiedyś na OX tak zawalił że wszyscy go wyśmiali.
Zadał pytanie "Czy po zabiciu gracza ostajesz 10pz" odpowiedz była prawidłowa więc wszyscy na O poszli a tu się okazuje że po 10 sekundach prawidłowa odpowiedz to NIE.
Wszystkich wywaliło ludzie się zdenerwowali coś mu się ten żart nie udał, według mnie to nie był żart to była po prostu mega porażka :D

Opublikowano

CJ gdybyś nie olewał graczy tak jak to robisz a robisz to bardzo efektownie wszystko byłoby okey.
Nie to że mi się nie podoba ale niech inni zobaczą jak tam się ludzi traktuje.
Jak śmieci bo jak ktoś zgłosi kogoś na wh czy coś to nawet nie raczysz rozpatrzeć zgłoszenia, nie mówiąc już o serwerze bo to porażka.

Opublikowano

Ja nawet nie zaczynałem na tym serwerze grać, bo wiedziałem, że tak będzie.

Graczy tam brak, administracja nie ogarnia, więc czemu się dziwisz, że tyle bugów.

Opublikowano

Grałam tam jakieś 40min ? Szczerze serwer jest beznadziejny. Nic w nim nie ma fajnego. 

Opublikowano

Bierzesz sie za serwer haha, rozdajesz ludziom bany za te strzały/wh a potem im je ściągasz i to ma być fair co do innych użytkowników ;) jeszcze teraz ta przecena vip -,- ciekawe dlaczego ;o ? tzn bug na bugu serwer został stworzony z bugu więc sie nie ma co dziwić czemu ich tyle jest.... tam są nawet fryzury kostiumy zbugowane nie wspominając o biologu,totemach itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...