Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1,5 tys.

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio sprzedalem moje PS4 i przyszedl czas na zakup komputera, budzet owszem nie wielki bo tylko 1,5 tys, ale do gier cos tam w tej cenie da sie zbudowac zeby jakis bf3 poszedl w srednich na 60 fps?

Ogolnie tak komputer w pelni do gier.

Dopłacić moge ale nie za duzo tak +/- 50 zł ew wiecej jezeli bedzie duza roznica. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Dzieki, poczekam jeszcze na innych.

I czy w tym budzecie nie dalo by sie wsadzic i3?

Dałoby wsadzić i3, ale trzebaby było mocno ciąć po grafice. Jeśli możesz dorzucić to weź: http://www.morele.net/procesor-intel-g3258-socket-lga1150-64bit-3-2-ghz-53w-cache-3mb-box-bx80646g3258-647919/ i kręć ile się da. Jeśli nie możesz dorzucić to bierz r7 260x od np. Asusa i podanego pentiuma.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Dałoby wsadzić i3, ale trzebaby było mocno ciąć po grafice. Jeśli możesz dorzucić to weź: http://www.morele.net/procesor-intel-g3258-socket-lga1150-64bit-3-2-ghz-53w-cache-3mb-box-bx80646g3258-647919/ i kręć ile się da. Jeśli nie możesz dorzucić to bierz r7 260x od np. Asusa i podanego pentiuma.

A na intelowskim coolerze ten procek mozna krecic? Nie bedzie sie za mocno grzal?

No i tak, wiem ze nikt wrozka tu nie jest ale ile moge miec fps przy takim zestawie w bf4 na srednich w rozdzialce 1680x1050?

4zzt3n.png

Opublikowano

A na intelowskim coolerze ten procek mozna krecic? Nie bedzie sie za mocno grzal?

No i tak, wiem ze nikt wrozka tu nie jest ale ile moge miec fps przy takim zestawie w bf4 na srednich w rozdzialce 1680x1050?

Do 4Ghz na boxie powinieneś dobić, bez problemów z temperaturami. Myślę, że 60 fps na pewno wyciągnie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...