Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-> Poszukiwany sponsor (15zł/miech) - solidna oferta <-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Poszukuje sponsora, a w zasadzie nie, to nie tak... Poszukuje osoby, która co miesiąc będzie płaciła za VPS 18zł (najtańszy), abyśmy mogli zrobić na nim razem pliki, a następnie otworzyć coś większego.

Wykupilibyśmy go tutaj;

http://exone.pl/

A po 3-4 miesiącach pracy, a następnie beta testów zakupimy dedyka.

Osoba, która podejmie się sponsoringu zostanie nagrodzona rangą Mistrza Gry na już dedykowanej maszynie.

Kontakt;

• PW,
  • Więcej możliwości kontaktu w profilu. :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Wątpię że znajdzie się taka osoba,ale cóż życzę powodzenia ;)

@Edit

polecam wziąć 18 zł i iść na pocztę zrobić przelew :)

Opublikowano

wątpie że ktoś wyda 18 zł, mimo że to śmieszna kwota to i tak wchodżą już tu realne pieniądze i tylko idioci którzy lecą na rangę gma zapłacą, ew. znajdzie się osoba która wam pliki ukradnie, pozdro

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

18zl/mc nie macie? .. , po 6zl na trzech i macie bez przesady...

Jestem sam. Nie mam zamiaru brać na razie do teamu niedoświadczonych ludzi, a przez to nie muszę się o nic martwić. Płacąc 18/miesięcznie przez 3 miesiące to już prawie 60zł, więc jakieś pieniądze jednak wchodzą w grę.

wątpie że ktoś wyda 18 zł, mimo że to śmieszna kwota to i tak wchodżą już tu realne pieniądze i tylko idioci którzy lecą na rangę gma zapłacą, ew. znajdzie się osoba która wam pliki ukradnie, pozdro

Nie nam, tylko mi. Tak jak napisałem wyżej. Za 3 miesiące trzeba zapłacić już ~60zł, więc może się ktoś znajdzie i podejmie, albo i nie.

Odświeżam.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

29zl/msc jak bedziesz bral BSD  :D

dokładnie. najtańszy z FreeBSD na exone kosztuje 29zł, ale polecam samemu ogarnąć, bo to są groszę niż ma się zgłosić jakiś idiota (a takich nie brakuje). ale mimo to powodzenia.

Opublikowano

Jeśli dla kogoś problemem jest opłacenie śmiesznych 29 zł to może powinien dać sobie święty spokój? Rozumiem jeśli potrzeba 1.5 tys miesięcznie, ale 29 zł... litości. Swoją drogą dobrze wiedzieć jak się dobiera GM na nowych prywatnych serwerach - wystarczy mieć 29 zł w portfelu. Gdy już myślę, że nie da się upaść niżej niż asfen to pojawia się taka osoba jak ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...