Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość LegendarnyKeri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

R

|

E

|

K

|

L

|

A

|

M

|

A

|

|

Witam uprzejmie Szanownych Użytkowników MPCForum.pl

Na Forum jestem nową osobą lecz z grą MMORPG zwaną Metin2 znam się nie od dziś. 

Jestem osobą opanowaną,stanowczą,pamiętliwą,empatyczną,honorową,słowną,szczerą oraz otwartą.

W kwestii umiejętności od drugiej strony obcowania z metinem(Tworzenia serwerów) mam dosyć spory zasób,

mianowicie zajmuję się webmasterką,posiadam dosyć spory zasób wiedzy na temat mysql oraz plików serwerowych i potrafię z nimi obcować,w dużej mierze posiadam również umiejętności dotyczące przeróbki clienta metin2.

A więc przejdźmy do rzeczy.

Poszukuję ludzi chętnych i mających zapał do stworzenia czegoś nowego,innowacyjnego,czegoś czego gracze,użytkownicy,administratorzy nie widzieli,czegoś co zaskoczy wszystkich a także nas,grupę(małą czy dużą,bez różnicy) która to wszystko stworzy.

Konkretyzując do teamu poszukuję:

-Technika(osoba która będzie mnie wspierać i się ze mną wzajemnie uzupełniać,oczywiście oczekuję również zapału oraz zainteresowania)

-Grafika 2D/3D(Od osoby tej oczekuję wręcz profesjonalnego podejścia,ponieważ wbrew pozorom będzie ona miała nie lada wyzwanie,tutaj bardzo liczę na kreatywność oraz umiejętności)

-Questera nie potrzeba,sam napiszę questy.

-Sponsora(Nic dodać nic ująć,obowiązkiem jest opłacenie serwera oraz uregulowanie innych wydatków związanych z serwerem,oczekuję również doskonałego kontaktu(24/7),uczciwości oraz szczerości)

Prace nad serwerem trwaja na dedyku

A więc zapraszam bardzo serdecznie do składania swoich propozycji,ewentualnie opinii(chociaż tu nie oczekuję zbyt wiele,bo nikomu nie jestem znany).

Pozdrawiam.

:ninja: Kontakt:

-Prywatna Wiadomość

-Gadu-Gadu:51944613

LegendarnyKeri 

Opublikowano

Moim zdaniem, troszkę chore. Czemu? Sponsor będzie chciał 50% + ... Do tego technik który odwala największą pracę też będzie chciał % i to na pewno nie 20-30%. Czyli co zostaje dla Ciebie nic .. Moim zdaniem lepiej znaleźć technika który będzie robił za free a jest takich ludzi dużo znam nawet 4 takich. Bo dla nich jest to też podszkolenie i tak dalej. Więc wtedy % zostaje również dla Ciebie. Co do Grafika, albo będzie grafik który to będzie robił dla przyjemności albo dla zysku. 

Moje podpowiedź. Nie dawaj sponsorowi 100% w granicach 20-40%. Dlaczego? Bo jeśli Twój serwer będzie zarabiał z czasem miesięcznie ok 10tyś to on all zgarnia. 

Opublikowano

Ja nie potrzebuję kwitu mordeczki :) Ja robię coś od siebie dla was , nie dla zarobku , fakt groszem nie świecę ale to nie znaczy że nie mając nic nie mogę dawać innym. Dla mnie liczy się przyjemność z wykonanej pracy i satysfakcja z tego że potrafiłbym sprawić aby każdy z graczy był zadowolony :) 

A technika potrzebuję tylko do tego aby był ze mną ze względu na to że jest to ogromny projekt , który zaskoczy wszystkich .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem, troszkę chore. Czemu? Sponsor będzie chciał 50% + ... Do tego technik który odwala największą pracę też będzie chciał % i to na pewno nie 20-30%. Czyli co zostaje dla Ciebie nic .. Moim zdaniem lepiej znaleźć technika który będzie robił za free a jest takich ludzi dużo znam nawet 4 takich. Bo dla nich jest to też podszkolenie i tak dalej. Więc wtedy % zostaje również dla Ciebie. Co do Grafika, albo będzie grafik który to będzie robił dla przyjemności albo dla zysku. 

Moje podpowiedź. Nie dawaj sponsorowi 100% w granicach 20-40%. Dlaczego? Bo jeśli Twój serwer będzie zarabiał z czasem miesięcznie ok 10tyś to on all zgarnia. 

Realia raczej są inne... Dajesz 2000 zł na serwer z stronką itp. I co ? I ktoś co pisze sobie 15 linijek, w który powtarza się "Badanie Biologa", "Ząb Orka" ma zgarnąć 50% ? Za co? To sponsor wykupi sobie questera, który za 50 zł zrobi Ci takie questy, że będzie mógł tylko podziwiać. Sponsor to pewne 75% zysków. Takie jest moje zdanie. Zresztą sponsora nie znajdziesz jak nie bedziesz miał +80% ukończenia plików, no chyba że 20 zł na vps...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...