Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nox - bogini nocy.

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jest cienka jak polsilver jej 1 skill w zasadzie nic nie robi redukuje tylko 1 hit/ skill np w przypadku gdy poseidon uzyje wiru i ulti ona tylko zmitiguje 1 tick wiru a z ulti dostanie full dmg, 3 skill bije tyle co nic, nie zczysci nawet 1 linii minionow trzeba go pare razy uzyc a w tym czasie zostanie zbita przez przeciwnika, poza tym oplaca sie go uzyc tylko z 2 ktora ma 15s cd, o ulti juz nie wspomne bez slowa  jest bezuzyteczne chyba ze zostanie uzyte na kims kto jest low (o ile jest to mag bo kazdy inny bez problemu zbije ja hitami), najprosciej to po prostu od niej odejsc. Aktualnie jest nieoplacalna do gry gdyz kazdy ja focusuje poniewaz nie ma ona zadnej ucieczki. 

Opublikowano

Strasznie, ale to wprost strasznie prostacki champ. Typowy mag na mida, nic więcej, w porównaniu z postaciami wychodzącymi w LoL'u, z nowymi, zajebistymi mechanikami, to jest wprost tragedia. Ot, skillshot, target ground spell, tarcza. Słabizna, tylko ult lekko ciekawy, ale i tak nadal zwykły line skillshot. Xbalanque ma idealnego ulta dla bogini nocy, chyba nie mieli pomysłu. Powinna mieć ulta pokroju Nocturna z LoL'a, albo tego typka z Doty, co robi noc na całej mapie. Ogólnie trochę lipnie z nowymi champami tutaj, bo od Serqet to sami nudni, statyczni, i niezachwycający mechaniką bogowie wychodzą.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Zgadzam się z up, w late nie jest wstanie ubić nikogo.... to porażka.

Osobiście nie podobają mi się bardzo jej skille, następna postać którą nikt nie gra prawie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie licząc Sylvanusa to ostatnim udanym godem jest Serqet... A Nox? Dmg mniejszy od Change, shield w miarę dobry(na ulti Nu Wa), ulti dobre jak ktoś użyje minimum 3 skille.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie czytałem opinii i przedwczoraj zakupiłem tą postać. Pierwsze wrażenie dobre, ale wraz z dalszym tokiem meczu mam wrażenie, że robi się coraz słabsza.

Nie ma żadnej ucieczki, ultimate jest trudne do opanowania, umiejętności mogą znudzić bo praktycznie ciągle się korzysta z trójki.

Wbiję na niej masterkę i to chyba na tyle.

Opublikowano

trochę muli ale bardzo obija z trzeciego skilla

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

trochę muli ale bardzo obija z trzeciego skilla

No ja nie wiem czy tak obija z tego 3 skilla, może tylko w początkowym etapie gry, potem już jest tak słaba, że nawet czasami tego skilla zdążyć nie odpali. Nie lubię jej, rzadko ją widzę chociaż przez pierwsze dni miałam podjarkę z niej ale mi przeszło bo jakaś taka znerfiona jest. :D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nadchodzi rework skilli Nox. Jedna z nowych umiejetnosci, bedzie nam pozwala przybrać postać boga z przeciwnej druzyny i używać jego skili.
Będzie mega. ^_^

Opublikowano

Nadchodzi rework skilli Nox. Jedna z nowych umiejetnosci, bedzie nam pozwala przybrać postać boga z przeciwnej druzyny i używać jego skili.

Będzie mega. ^_^

Serio? :O No to coś czuję, że Nox zacznie być mocno mainowana. :D

Opublikowano

"potwierdzone" info, może jakiś link, czy coś?

"Jeden z tworcow gry a mianowicie Todd Haris potwierdza to w pewnym wywiadze mowiac, ze Nox bedzie sie ukrywac za cieniem innych Bogow. Szykuje sie cos Duzego!" ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżenie tej postaci jak najbardziej na plus, lecz nie uważam jej za jednego z lepszych bogów (każdy ma innych gust).

Ostatecznie na arenie sprawuje się w miarę, ale na dłuższą metę nie dla mnie.

Co muszę przyznać: ma bardzo fajny skin z super voice. :) Kiedyś może kupię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...