Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak go polecacie? Serio? Nie potrafił wgrać Forum - szukał instalacji a poszukanie to było 1 min. Pisał że w FTP taki syf że nie może znaleźć instalacji do Shoutbox-a serio? 1 min i był Shoutbox. Oraz jego zachowanie co są pokazane w ss-ach. Nie polecam! Zachowanie 5 latka a nie osoby dorosłej.

http://oi60.tinypic.com/29d8m4k.jpg

http://oi60.tinypic.com/35a0umv.jpg

http://oi62.tinypic.com/ejzsc4.jpg

http://oi57.tinypic.com/30acjmc.jpg

http://oi59.tinypic.com/20gcrac.jpg

i wiele wiele innych. 

Pisał mi na gg czemu mu nie działają niektóre rzeczy :D

Jeśli tak się Zanaro zachowujesz to ja zmieniam o Tobie opinie.

Skoro straszysz kogoś czymś czego nie wykonasz i na dodatek nie możesz sobie poradzić z wgraniem hooków(hooki wgrywasz w ACP nie przez FTP) i apkami takimi jak sb to pozdrawiam.

Blokuję na gg i nie płacz na PW :D

Nie polecam i nie pozdrawiam.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odnośnie tego hejtu  wyżej to od samego początku zależało wam na kluczu licencji , wgrałem fake klucz i od razu mnie "wyrzuciliście"

Osoba z którą rozmawiałem jest po prostu tępa. Podała mi ftp  wgrywałem pliki forum. Było już 60% wgrane to mi dała drugie passy do ftp (główne) w których było wszystko. Zamiast pierw podać mi passy do głównego ftp w którym był zrobiłbym folder o nazwie "forum" i tam wgrał forum to te pliki były pomieszane z innymi plikami i moją pierwszą myślą było że coś koliduje bo nie było instalacji shoutboxa.

Po co mi ftp do wgrania shoutboxa ?

Jakbyś tępa pało wiedział/ła to trzeba wgrać pliki shoutboxa do ftp a instalacje przeprowadza się w ACP , ale ja wgrałem pliki które zawsze wgrywałem i nie było z nimi problemu i nie było można ich zainstalować w ACP bo nie było instalacji w aplikacjach.

Zostałem wykorzystany bo wykorzystali mnie do tego żebym wgrał im licencje a potem żebym spier.

Haha koleś nie zły jesteś ty mnie straszysz dosami? Zniszczysz serwer? xD Aha i tyle z mojej reakcji.. a propos wszystko musiałem zrobić za ciebie :)

Forum wgrałem po 22 godzinie i byłem już zmęczony po pracy i poszedłem spać , ale mówiłem że następnego dnia wszystko porobię  , tylko że następnego dnia wgrałem tą fake licke i zostałem wyrzucony z powodu że nic nie umiem .

Wszyscy co mnie polecają to nie są opinie z dupy wzięte tylko widzą jakie mam umiejętności i doświadczenie i że potrafię odwalić kawał dobrej roboty.

Po prostu się wkurzyłem bo to jest świństwo totalne świństwo z waszej strony i ja dopilnuje , aby wam to się odbiło na waszej opinii o serwerze.

Wy oszukaliście mnie  a ja was wy macie fake licke  a ja mam stronę MPCforuma  i jesteśmy kwita.

Na zdjęciach widać że ty nie masz kultury i tylko bluzgasz .

Dlatego teraz będę uważał na takich jak wy. Bo człowiek się narobi , poświęca swój czas , chce pomóc  a wy nim pomiatacie i wykorzystujecie.

img12grosikow.gif

Opublikowano

Odnośnie tego hejtu  wyżej to od samego początku zależało wam na kluczu licencji , wgrałem fake klucz i od razu mnie "wyrzuciliście"

Osoba z którą rozmawiałem jest po prostu tępa. Podała mi ftp  wgrywałem pliki forum. Było już 60% wgrane to mi dała drugie passy do ftp (główne) w których było wszystko. Zamiast pierw podać mi passy do głównego ftp w którym był zrobiłbym folder o nazwie "forum" i tam wgrał forum to te pliki były pomieszane z innymi plikami i moją pierwszą myślą było że coś koliduje bo nie było instalacji shoutboxa.

Po co mi ftp do wgrania shoutboxa ?

Jakbyś tępa pało wiedział/ła to trzeba wgrać pliki shoutboxa do ftp a instalacje przeprowadza się w ACP , ale ja wgrałem pliki które zawsze wgrywałem i nie było z nimi problemu i nie było można ich zainstalować w ACP bo nie było instalacji w aplikacjach.

Zostałem wykorzystany bo wykorzystali mnie do tego żebym wgrał im licencje a potem żebym spier.

Forum wgrałem po 22 godzinie i byłem już zmęczony po pracy i poszedłem spać , ale mówiłem że następnego dnia wszystko porobię  , tylko że następnego dnia wgrałem tą fake licke i zostałem wyrzucony z powodu że nic nie umiem .

Wszyscy co mnie polecają to nie są opinie z dupy wzięte tylko widzą jakie mam umiejętności i doświadczenie i że potrafię odwalić kawał dobrej roboty.

Po prostu się wkurzyłem bo to jest świństwo totalne świństwo z waszej strony i ja dopilnuje , aby wam to się odbiło na waszej opinii o serwerze.

Wy oszukaliście mnie  a ja was wy macie fake licke  a ja mam stronę MPCforuma  i jesteśmy kwita.

Na zdjęciach widać że ty nie masz kultury i tylko bluzgasz .

Dlatego teraz będę uważał na takich jak wy. Bo człowiek się narobi , poświęca swój czas , chce pomóc  a wy nim pomiatacie i wykorzystujecie.

A możesz sobie tą Stronę wziąć powiedziałam że ty za to odpowiesz w Swoim czasie. Zgrywasz cwaniaka "ku*wa nic tu nie działa" i tak dalej, kolega który od 4 mies zajmuje się forum potrafił to zrobić w 1 min. Teraz pieszesz mi na gg i przepraszasz? Żałosne. Pff człowieku czytasz to co piszesz? Po co mam trzymać osobę która nie potrafi Shoutbox-a nawet wgrac. osoby która instalacji forum szuka 1h 

Opublikowano

Czasami inteligencja niektórych ludzi na MPC mnie powala na kolana. 99% społeczności nazywa się Technikiem chodź potrafi tylko i wyłącznie podstawy. Aczkolwiek ten oto pan nie potrafi podstaw podstawy. Przykre nie prawda?

Nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe, dużo pełniłeś funkcji na forum.

Nic innego jak napisać Polecam tego użytkownika.

Polecam.

Dobry chłop, wie co robi. :)

Nie no serio? xD Jak on nawet Shoutbox-a nie potrafi grać bo twierdzi że nie pójdzie. TOp chce przez FTP wgrywać.  Nie no serio się zna haha

Opublikowano

Jeszcze kiedyś polecałem, dziś swoje zdanie zmieniam, a tutaj jest odpowiedź na zapytania użytkowników "Dlaczego?" ;-)

http://prntscr.com/5hhkgg - ostatni post 10 grudnia, jest to post wygenerowany automatycznie (3 minuty wszystko mu to zajęło) i z forum wyszedł. 

Wchodzi raz dziennie na forum, żeby tylko pokazać, że był, a po 10 minutach (nie zrobił nic) nie ma go. 

http://prntscr.com/5hhlvp - tutaj pokazuje odległość jednego posta od drugiego (kilka ostatnich, wybranych z profilu)

Pierwsze kilka dni było świetnie. Wchodził nawet na godzinkę (NAWET!!!!) i zamknął troszkę tematów, po czym wyszedł i wrócił kolejnego dnia. Wraz z mijającym stażem w moderacji jego aktywność malała dzień w dzień, aż w końcu jest to tak, jak widzicie na screenach wyżej. 

Sugerując się opiniami kolegów wyżej, to na pewno jako administrator też nie dużo potrafi. Chcę nim być, tylko po to, aby uzyskać kolorek na forum i być "szanowanym" przez innych użytkowników korzystających z forum. Dam sobie rękę uciąć, że gdybym dał mu dostęp do pustego forum i kazał pokazać co potrafi, a po powrocie i sprawdzeniu jak sobie poradzi dojrzałbym... kilka hook-ów, które można wgrać z poziomu ACP, do tego źle zrobione działy (bez przemyślenia) i kilkadziesiąt beznadziejnych wpisów na shoutboxie, o wgranie którego poprosił znajomego.

Tutaj jeszcze dorzucam kilka urywków z rozmów na gadu-gadu:

Jak widzicie spacje - są, ale aż za dużo, a znaków interpunkcyjnych - nie ma.

Dziękuję za przeczytanie, użytkownika nie polecam.

Pcha się na każde forum, byleby dodać je do swojej listy.

Pozdrawiam, Feezy ;-)

EDIT

A po przeczytaniu mojej wypowiedzi popatrzcie - http://prntscr.com/5hhsu9

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Ludzie to fejm co pisze FromEjj  to zostało zgłoszone do Moderatora bo specjalnie psuje mi opinie. A każdy po kolei mu czy jej wierzy , nie chcesz brać mnie na Administratora Forum to nie bierz ja na siłę nikogo nie zmuszam ja tylko oferuję swoją pomoc , i nic za nią nie oczekuje , jeżeli komuś się nie podoba to wciska czerwony guziczek i nara.

Chcesz mnie przetestować i moje umiejętności ?

To mnie weź na Administratora dla swojego forum a rozwieje wszelkie wątpliwości i te opinie z dupy wzięte że nie umiem shoutboxa wgrać.

@Feezy

Akurat na twoje forum sam się zgłosiłem do pomocy jako Moderator , na forum jest ze 3 moderatorów  łącznie  ze mną  i jak widzę że wszystko zostało ogarnięte to co ja mam tam robić ?  Na twoim forum jest mały ruch i jeden moderator by wystarczył .

Ja nikogo nie zmuszam , słuchacie się  tych idiotów  to słuchajcie się dalej  tylko jak mówiłem to jest zwykły fejm , ale jak uważacie 

img12grosikow.gif

Opublikowano

Ludzie to fejm co pisze FromEjj  to zostało zgłoszone do Moderatora bo specjalnie psuje mi opinie. A każdy po kolei mu czy jej wierzy , nie chcesz brać mnie na Administratora Forum to nie bierz ja na siłę nikogo nie zmuszam ja tylko oferuję swoją pomoc , i nic za nią nie oczekuje , jeżeli komuś się nie podoba to wciska czerwony guziczek i nara.

Chcesz mnie przetestować i moje umiejętności ?

To mnie weź na Administratora dla swojego forum a rozwieje wszelkie wątpliwości i te opinie z dupy wzięte że nie umiem shoutboxa wgrać.

@Feezy

Akurat na twoje forum sam się zgłosiłem do pomocy jako Moderator , na forum jest ze 3 moderatorów  łącznie  ze mną  i jak widzę że wszystko zostało ogarnięte to co ja mam tam robić ?  Na twoim forum jest mały ruch i jeden moderator by wystarczył .

Ja nikogo nie zmuszam , słuchacie się  tych idiotów  to słuchajcie się dalej  tylko jak mówiłem to jest zwykły fejm , ale jak uważacie 

http://prntscr.com/5hi0f6

To jest mało? Widzę, że dawno w temacie nie jesteś. Od 4 dni jest Was tylko dwójka, dlatego została wznowiona rekrutacja.

Widzicie, Zanaro pląta się w tym co mówi i uważa za słuszne. A to, że nikogo nie zmuszasz to nic nie zmienia, jest wielu lepszych od Ciebie, którzy nie dodają forum do listy i uciekają, bo nie ma co robić. Powiem Ci - jest co robić. Co chwila jakiś użytkownik pacnie na shoutboxa link do yt czy bazaru, a moderator jest po to, aby się tym zająć. 

Poza tym mówisz nieprawdę w podaniu pisząc, że jesteś na forum więcej niż 15 minut dziennie ;-)

Nikomu nie polecam współpracy, jest to człowiek nieodpowiedni ani na stanowisko Administratora, ani Moderatora, dziękuję.

A reszta dyskusji (jeżeli taka powstanie) niech odbędzie się poprzez prywatne wiadomości, bo tylko bez sensu spamicie dwoma zdaniami nabijając posty "polecam choć nie znam, polecam bo przeczytałem podanie", hehe, dobre sobie.

Wielkie nie! ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...