Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOT- Błąd instalacji, ponowne pobieranie od połowy

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym zagrać sobie w WOT-a. Pobrałem grę z strony głownej. Pobieranie sie zakończyło i zaczęła sie instalacja. W tym czasie poszedłem na obiad. Gdy wróciłem wyskoczyło okienko z błędem instalacji. Gdy kliknąłem "ponów" gra zaczęła sie znowu pobierać od połowy. Co zrobić? Proszę o pomoc.

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, ile powinien zajmować WOT?

Ok. 18-20GB.

U mnie zajmuje ok. 30GB

Czooo? Usuń zawartość folderu Updates, replays i stare mody.

Opublikowano

Pobrałem to od nowa i niestety znowu ten sam błąd. Wyświetla mi się "Błąd podczas wypakowaniu zaaktualizowanego pliku" Co zrobić?

Opublikowano

ja miałem taką samą sytuację.. okazało się że mam na kompie wirusa... spróbuj przeskanować kompa jakimś dobrym antywirusem..

Opublikowano

ja miałem taką samą sytuację.. okazało się że mam na kompie wirusa... spróbuj przeskanować kompa jakimś dobrym antywirusem..

Ja właśnie ostatnio skanowałem kompa (przed pobieraniem wota) i mi wykryło pare wirusów i wszystko usuneło więc chyba to nie przez to.

Opublikowano

w takim razie rób format dysku i od nowa... jak miałeś kilka wirusów to mogło coś jeszcze zostać...niestety...znam to z autopsji :)

Opublikowano

w takim razie rób format dysku i od nowa... jak miałeś kilka wirusów to mogło coś jeszcze zostać...niestety...znam to z autopsji :)

Po co format?

Wystarczy przeskanować komputer.

Opublikowano

Po co format?

Wystarczy przeskanować komputer.

Przeskanowałem kilka razy i za pierwszym wykryło mi pare wirusów i usunęło. Potem już nic nie miałem.

Opublikowano

Usun WOT'a z calego systemu, jezeli to zrobiles to popros kolege czy poszukaj, moze ci ktos wrzuci swojego WOT'a juz w wersji 9.4 i powinno dzialac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...