Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co budować na początku?

DimondsWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na świecie z limitem farmienia jak najszybciej do lk i full farma ciągle pod limit i ciągle same wojsko :), na świecie bez farmienia eko do 26-30 (zależy od okolicy) po tym ja osobiście robiłem offa połączonego z budowaniem budynków pod pałac, na świecie bez limitu farmienia to samo co na świecie bez limitu ale na większą skalę :)

Opublikowano

Bez farmy - tylko eko i spichlerz. Od okolo 17/17/17(eko) zacznij robic wojo

Z farmą - Jak najszybciej koszary i caly czas rabujesz surki. Ratusz - rynek i kuznia do palacu

image.png 

Opublikowano

Bez farmy - tylko eko i spichlerz. Od okolo 17/17/17(eko) zacznij robic wojo

Z farmą - Jak najszybciej koszary i caly czas rabujesz surki. Ratusz - rynek i kuznia do palacu

Na świecie bez farmienia zaczyna się wojsko od minimum 25 eko wcześniej nie ma sensu.

Opublikowano

Najlepiej zacznij budować wojsko mając 4 grube wtedy ugrasz :)

Co prawda możesz wymieniać surowce i dalej eko robić lub klikać co kilka godzin w te eko o ile masz czas , a jak nie?

To robisz wojsko na światach bez farmy.

Opublikowano

hmm wiele ludzi myśląc że świat bez farmienia to nie trzeba produkować wojska to błędne myślenie :) Bo nadal jest aktywna funkcja przejęcia przez innych graczy :)  wiec tak jak kolega wyżej nasał :) 

Wieć Powodzenia!:D

Miłego dnia :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Jeżeli grasz off to wg mnie trzeba farmić przez pierwsze 3 dni cały czas podstawowym wojskiem dorobić tak do 100 pik . Ja jak gram to staram się robić cały czas zadania bo dużo surki z tego leci (sprawdzalem na kilku światach i zawsze się opłacało) potem robisz lekką i rozwijasz eko   .  U mnie działało zawsze :)

Opublikowano

Przy farmingu bez limitu oraz dobrym można z eko na 10 poziomie zaś w pałac iść :)

Chociaż to nie te same czasy co dawniej gdy mało kto farmił i tak się dało :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponieważ zle farmisz!

Nie rób wojsk jak zła okolica.

Wojsko z zadań i ślij pakiety 2 piki 2 miecze na farmy.

Lub 2 miecze i topory plus zwiad.

I tak wysyłasz non stop aż inni sobie odpuszczą wygrywa ten o stalowych nerwach.

Jak zła okolica to nie rób eko .. staraj się w stajnie , bo eko to strata czasu i nie opłaca się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja dopiero zaczynam pzrygode z plemionami;)szczerze super gra wciagnela mnie i fajny temat dla takich poczatkujacych jak ja;)moze macie jakies jeszcze ciekaweinformacje dla mnie

Opublikowano

ostatnio w momęcie wybudowania pałacu w pierwszej wiosce eko posiadałem 15/15/20 ale nadrabiałem farmą 200/250k dziennie wystarczy 1000 lk i stałe czyszczenie okolicy żeby wszyscy sobie odpuścili i szli w eko xD a jak idą w eko to są idealnymi farmami ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...