Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależniony od lola ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj w dote, poproś tate/mame/kolege/brata/siostre/nauczycielke/woznego/ksiedza/sklepikarza/lekarza/chujwiekogo o pobicie ew potnij sie i krew wlej do komputera u mojego kolegi to podziałało, ale teraz sie uzeleżnił od doty ;_;

Opublikowano

move ur ass od swojego komputera ,later idz do  szkoly and start to doing cos ciekawego ,jakies hobby or cos

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Sorry ale Inżynier zarabia 10x tyle co gracz na 1 lcsie 

Co ty pierdolisz? jak zarobki takiego gracza rozpoczynają się od kilkunastu tysięcy zł + 

Opublikowano

Zaproś Phreaka na dziwki, zróbcie szaloną balange, przeleć go i powiedz mu, że udostępnisz film jeśli nie da ci gjeema w lolu. On ci na 11000000% go da a ty wtedy ustaw sobie challa dodaj w c**j erpeków i wtedy będziesz mógł umierać spełniony

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę jak przeczytałem OP to skisłem, ale rozumiem problem.

Miewał już takie dni, gdy League of Legends zaczynało mi się śnić i "grałem" nawet w trakcie snu. Kiedy tylko coś takiego się działo po prostu przestawałem grać na parę dni.
Dodatkowo moim buforem jest to, że jestem stosunkowo słabo/średnim graczem i łatwo się irytuję, dzięki czemu łatwiej mi np. porzucić granie. Jednak biorąc pod uwagę, że jesteś w lidze Diamentowej, to grasz bardzo dobrze i ten bufor u Ciebie nie zadziała...

Niestety możliwe, że naprawdę jesteś uzależniony. Polecam Ci jednak nie porzucać LoLa tak od razu, gdyż to Ci się nie uda. Musisz to robić stopniowo, najlepiej zapełniając tą dziurę innym grami. Postaraj się znudzić LoLem. Spraw aby jakoś Cię odpychał. Zagraj 100 gier z rzędu tym samym championem. Albo kiś się na podstawowych botach. Połącz grę, z czymś nieprzyjemnym.

I teraz uwaga - to nie żart - spróbuj coś czytać. Jakąś książkę pełną akcji,chociażby jakieś fantasy/horror. Coś co przykuje Twoją uwagę. Możesz nie lubić czytać - tym lepiej. Zmuś się do tego.  Próbuj biegać - nawet jeżeli jesteś zmęczony. Po prostu biegnij ile masz siły, a potem jeszcze trochę.

Jaki ma to cel? Wzmaga w Tobie siłę woli, a tego będziesz potrzebować, aby pozbyć się niezdrowego nawyku...

To, że to przyznajesz, to już pierwszy krok do poprawy, ale też stajesz przed niebezpieczeństwem poddania się.W końcu pogodzisz się z byciem uzależnionym i... no cóż...

wikmk9.jpg

Opublikowano

c***a te wasze rady pomogły napierdalam w lola jak napierdalałem zero pomocy z waszej strony

Opublikowano

Idź z tym do matki, ona będzie wiedziała co zrobić.

ale żałosne przekonanie o tym że inni najlepiej wiedzą co dla ciebie dobre 

Opublikowano

Najlepiej przerwa 2 tyg od gry, naprawdę opłaca się, a jeśli nie pomoże to psycholog

A żeby zrobić taką przerwę musisz znaleźć inne zajęcie, bo po wyłączeniu komputera będziesz miał nudności, będziesz się denerwował itp. Polecam sport, u mnie zadziałalo. Siłownia 4 razy w tyg+koszykówka 2 razy w tygodniu+bieganie 2 razy w tygodniu przed szkołą :D

Opublikowano

Napisz do supporta dostaniesz formułke z poradami

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Poświęć więcej czasu na grę to może zaczniej streamować i zamiast uzależnienia zamieni się to w pasję i hobby a potem tylko cosplaye ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Lol to życie co Ty gadasz też tak mam. Tylko ja udaje voliego i ich czasem upierdole. To taka synchronizacja z championem, potem sie nim lepiej gra.

Lol to życie co Ty gadasz też tak mam. Tylko ja udaje voliego i ich czasem upierdole. To taka synchronizacja z championem, potem sie nim lepiej gra.

K***A STARY ROBIE TAK SAMO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jebać psy

Opublikowano

Ziooomuś so 2 wyjścia! 

1. UnInstal gry -> Jeśli dalej cie ciagnie Uninstal systemu -> Dalej cie ciagnie? Sprzedaj komputer.-> DALEJ CIE CIĄGNIE ??? Idz do psychologa. ZIOO

2. Piejoj szkole graj w lola -> Moze w  przyszlosci bdzsz takzwanym prosem jak HINCZYKI czy tam KOREANCZYKI (Faker). -> Bdzsz zbijał mamone na graniu w gre ;v .

Opublikowano

A może mam zmienić kolegów ? bo mam takich przyjebów co ciągle w lola grają

Opublikowano

Nie wiem, ja czasem udaję sobie brauma, wypinam się i strzelam kupą z dupy, udając że to jego "Q", lub też bawię się w jarvana, biorę patyk i wskakuje na kogoś wbijając mu go w brzuch, i udawając że odpaliłem ulta. Wczoraj np. z kolegami bawiliśmy się w mega gnara, rzuciłem w niego kamieniem a on stracił hp. Najlepiej to zabawa w shaco, znikasz i wchodzisz na stół w szkole i możesz np machać chujem na każdego.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Juz wszyscy przyzwyczajeni do twoich troll topicow ^^

Pograj w inna gre! Np. W jakiegos RPG gdzie bedziesz miec okazje odciac sie od LoL'a i poczuc smak innej gry. W innym przypadku idz do psychologa!

xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zagraj w wiedźmina, na pewno Twoje zabawy z kolegami się zmienią :)

Idź na piwo ze znajomymi takimi którzy nie grają w LoL'a.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...