Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależniony od lola ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pewien problem uzależniłem się od league of legends, nie mogę się obyć bez tej gry czasami sobie nie pójdę do szkoly żeby tylko pograć w ligę legend a jeżeli już idę to gadam z kumplami tylko o lidze legend czasami też sobie udajemy że np ja jestem akali i ich napierdalam z toporków też tak macie ? dla mnie liga legend to całe moje życie i chciał bym z tym zakończyć możecie mi z tym pomóc ? a teraz spadam grac w ligę legend a wy napiszcie mi w komentarzu jak mam sobie z tym poradzić .

Legenda
Opublikowano

Dobry troll ;-)

Jak już masz ten problem to zgłoś się do psychologa. Mnie tam wysłano z przymusu. Pogadałem sobie z panią i stwierdziła, że nie mam problemu, ale przy tym miałem kupę śmiechu. Jeżeli nie niszczy Ci to życia to graj dalej.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

słabe prowo

@AntyWarn niech ci zabiora starzy kompa

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

olej szkołę i dalej graj w lola, w przyszłości będziesz pro playerem i będziesz mógł wyśmiewać tych inżynierków, czy kogo tam chcesz.

Święte słowa, szkoła nic ci nie daje lepiej uczyć się coraz lepiej grać w lola a kiedyś będziesz grać w lcs-ach
Opublikowano

Ja np uzależniony jestem od Lee, czasami matke wypierdole w powietrze, i dre morde ACE taka gruba jest..

Musiałem iść do kościoał, z Jezusem porozmawiać, czy mojej ulubionej kawie Jacobs. Wszystko mu opowiedziałem

Opublikowano

olej szkołę i dalej graj w lola, w przyszłości będziesz pro playerem i będziesz mógł wyśmiewać tych inżynierków, czy kogo tam chcesz.

Sorry ale Inżynier zarabia 10x tyle co gracz na 1 lcsie 

Opublikowano

ok dzięki chłopaki za rady

tylko jak czasami z moimi kolegami udajemy że jesteśmy cassiopeia'mi to ja szukam wymówki żeby szybko iść byle nie widzieli że na bolu jadę i e zza pleców leci ; /

Opublikowano

Picknij Zileana i cofnij sie w czasie jak jesszcze nie byles uzalezniony , mi pomoglo od teraz siedze na komputrze tylko po 8-10 godzin a wczesniej 18-20 ,zwsze cos:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ja z moimi niemieckimi kolegami nawalamy ciagle o lolu :P to jest podobna choroba partinsona :D

Zeby o tym nie myslec slucham muzyki :D

Opublikowano

Ja tak jak byłem od metka uzależniony tak teraz od league of legends, ale powiem ci tak dopóki chodzisz do szkoły to tak będzie , znajdziesz pracę dziewczynę , będzie inaczej ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...