Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop różdżek

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zadawaj głupich pytań, bo jak jest napisane na forum, że dropią to dropią tak jak rok temu, 2 lata temu itd, a  to, że szansa na drop jest niska nie powinno nikogo dziwić.

Opublikowano

Mi dropnęła jedna dopiero.
Szansa na drop jest mala, wiec nie dziwota. Masz po prostu pecha.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie gram już na globalu, ale pamiętam, że kiedyś dropiąc różdzki cały dzień(około 10h), to wydropiłem chyba 3/4, więc szansa na drop nie jest wcale taka duża. ;)

Opublikowano

Dziwisz się? Bo ja nie, na globalu jak już raz wspomniałem lepiej kupić różdżki z IS niż dropić, ponieważ dropią jak białe perły z małży.

Opublikowano

Różdżki dobrze dropiły tylko w roku, w którym były nowością (z prawie każdego metka i bossa) - kolejne lata nie były tak obfite. Ludzie nawet się śmiali, że przez cały event każdy po różdżcce i tyle. Global tylko czeka, żeby pakować PLNy na IS - nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...